skip to Main Content

Gemeenten

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Zorgwoningen voor gemeenten

Bent u vertegenwoordiger bij een gemeente en ontvangt u graag meer informatie over zorgwoningen? Dan kunnen wij van ZorgwoningVergelijker.nl u daarbij goed helpen. Wij verhuren en verkopen bij ZorgwoningVergelijker.nl passende zorgwoningen.

Als gemeente kunt u bij ZorgwoningVergelijker.nl terecht voor het huren of kopen van zorgwoningen. Bijvoorbeeld voor gebruik als verlengstuk van een bestaand verzorgingshuis. Het gebruik van zo’n zorgwoning kan ook van tijdelijke aard zijn (waarbij de restwaarde aanzienlijk is). U kunt zowel de zorgwoningen als de omgeving flexibel inrichten.

Al onze zorgwoningen voldoen aan het bouwbesluit en wij hebben uitsluitend elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om zorgwoningen voor u te plaatsen. Dus wilt u als gemeente of instelling graag één of meerdere zorgwoningen laten bouwen? Dan gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Snel hulp nodig bij een tekort aan zorgwoningen?

Bent u van plan om een of meerdere zorgwoningen te laten bouwen. Wij helpen de gemeente graag met het begeleiden van het gehele traject van A tot Z. Onze zorgwoningen bij ZorgwoningVergelijker.nl zijn goed betaalbaar. Tevens biedt ZorgwoningVergelijker.nl een terugkoopgarantie voor uw zorgwoning.

 • Wij verzorgen zowel de huur als koop van zorgwoningen
 • Wij komen graag bij uw gemeente langs voor een gratis adviesgesprek
 • U heeft altijd een vast contactpersoon

zorgwoning particulier

Kortom: wanneer uw gemeente een of meerdere zorgwoningen wil kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact op met ZorgwoningVergelijker.nl, wij staan u graag te woord.

Tekort aan Zorgwoningen? ZorgwoningVergelijker.nl biedt uitkomst voor uw gemeente.

zorghofje bouwtekening zorghuisvergelijker.nl

Zorghofjes

Er is in Nederland een ernstig tekort aan huisvesting voor mensen die zorgbehoevend zijn. Wij bieden uitkomst met zorghofjes, zoals dat al 400 jaar een traditioneel gebruik is. Een zorghof is een aaneenschakeling van zorgwoningen. Het voordeel hiervan is dat mensen elkaar kunnen helpen. Hierdoor ontstaat een hechte gemeenschap waarin mensen zich veilig voelen dankzij de sociale controle. Zo blijven de omwonenden van een zorghof langer zelfstandig. Voor gemeenten zijn zorghofjes zeer goed betaalbaar. Dergelijke zorgwoningen bestaan uit een geheel en zijn gemakkelijk te verplaatsen.

Waarom ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl voert ook WMO-gerelateerde woningaanpassingen uit voor gemeenten. Enkele voorbeelden van WMO-gerelateerde aanpassingen zijn:

 • vrijstaande tijdelijke zorgwoning
 • een aanbouw aan de woning

Wij zorgen ervoor dat de zorgwoning geheel op maat en naar wens is. Daarnaast bekijken we de situatie ter plaatse. Zo kunnen ouderen dicht familie of vrienden zijn en is de verzorging een stuk vereenvoudigd. Bij vragen neem gerust contact op met ZorgwoningVergelijker.nl.

zorgwoningen gemeente

Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

Heeft u vragen over het kopen of huren van een zorgwoning voor uw gemeente, of wilt u meer informatie over onze diensten bij ZorgwoningVergelijker.nl? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden met genoegen al uw vragen. Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het online contactformulier hier op de site. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected].

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top