skip to Main Content

Instellingen

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Zorgwoningen voor zorginstellingen

Heeft uw zorginstelling een dringende behoefte aan meer zorgwoningen of zorgunits? ZorgwoningVergelijker.nl biedt uitkomst. Speciaal voor zorginstellingen en gemeenten hebben wij het zorgplein(hof) ontwikkeld, in diverse uitvoeringen:

 • Als verlengstuk bij een bestaand zorgtehuis. Dit kan ook van tijdelijke aard zijn (waarbij de restwaarde aanzienlijk is).
 • Als geheel zelfstandig hof met een eventuele ontmoetingsruimte en de mogelijkheid van zorg en maaltijden.

Zowel de externe vormgeving als het interieur van de zorgwoningen kan flexibel worden ingericht. Alle zorgwoningen voor zorginstellingen voldoen aan het bouwbesluit, er is alleen aansluiting nodig voor elektra, water en riool.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Voordelen voor zorginstellingen en ontwikkelaars

 • Geringe investering (gemiddelde prijs per woning ca. € 65.000 – € 70.000 incl. btw)
 • Kwalitatief hoogstaande woningen
 • Uitstekende isolatie (RC-waarde wanden 4.5/ RC-waarde daken 6.0)
 • Door middel van zonnepanelen nagenoeg energieneutraal
 • Geen gas
 • Zeer goede restwaarde (indien tijdelijke oplossing/ woningen zijn verplaatsbaar)
 • Keuze uit verschillende modellen

mantelzorgwoning bouwen zorginstelling

Wij realiseren voor u de zorgwoningen die passen bij uw behoeften

Vrijblijvend adviesgesprek met ZorgwoningVergelijker.nl

Wilt u weten wat ZorgwoningVergelijker.nl kan betekenen voor uw zorginstelling? Of bent u een projectontwikkelaar die meer wil weten over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze website. Wij zijn ook bereikbaar via email naar [email protected] of via telefoon: 06-47907116. U kunt met ons een geheel vrijblijvende afspraak maken om uw wensen te inventariseren.

vrijblijvend adviesgesprek

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top