skip to Main Content

Over Ons

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Maak kennis met ons

Met onze expertise regelt u binnen korte tijd een geschikte zorgwoning. Ook voor andere zorgoplossingen kunt u bij ons terecht.

foto-rene

RENÉ PELS

Advies & Verkoop

Al meer dan 35 jaar houd ik me bezig met de bouw, stoffering en inrichting van mobiele woningen. Eerst werkte ik vooral in de recreatiebranche, maar sinds een aantal jaren richt ik me vooral op zorgwoningen.

Er is een groeiende vraag naar zorgwoningen en ik merk dat veel particulieren en gemeenten worstelen met het ontwerpen van en wet- en regelgeving omtrent zorgwoningen. Ik herken deze vragen rond zorg en wonen, want mijn moeder en schoonmoeder zijn allebei bejaard.

Met veel plezier kom ik naar u toe en zet ik mijn expertise voor u in.

Telefoon: 06 – 479 07 116
 Email: [email protected]

foto-henriette

HENRIËTTE PRUIK

Advies & Verkoop

Ik heb jarenlange ervaring in de verkoop van zowel mobiele als vaste woningen, ook betreffende bouw en verbouw. Verder heb ik veel subsidieaanvragen en aanbestedingstrajecten voor onder andere gemeenten en bedrijven gedaan.

Sinds mijn eigen demente moeder is opgenomen in een zorghuis en mijn hoogbejaarde vader zich nog probeert te redden thuis, ben ik me gaan verdiepen in oplossingen als zorgwoningen thuis in de tuin of naast een zorginstelling.

Graag gebruik ik mijn kennis en ervaring om u aan een passende zorgwoning te helpen.

Telefoon: 06 – 237 95 093
 Email: [email protected]

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top