skip to Main Content

Zorgwoning huren?

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Mantelzorgwoning huren of huurkoop

Heeft u voor uzelf of voor een iemand in uw omgeving een mantelzorgwoning nodig? Bij ZorgwoningVergelijker.nl kunt u niet alleen zorgwoningen kopen, maar ook huren en huurkoop behoren bij ons tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over het huren van een zorgwoning bij ZorgwoningVergelijker.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of lees verder op deze pagina.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

mantelzorgwoning huren

Mantelzorgwoning huren bij ZorgwoningVergelijker.nl

Wanneer u een huurwoning wilt huren bij ZorgwoningVergelijker.nl, dan heeft u een aantal keuzemogelijkheden. U kunt namelijk kiezen uit drie standaard modellen. Voor een huurperiode van drie jaar of langer kunt u ook een zorgwoning bij ons huren die speciaal voor u op maat gemaakt is.

Huurkoop van een zorgwoning

Ook huurkoop behoort bij ons tot de mogelijkheden. Huurkoopwoningen worden in overleg met u op maat door ons gemaakt. De financiering heeft dan een maximale looptijd van 60 maanden met een rentepercentage van 6%. De BTW over het gefinancierde bedrag dient voorafgaand aan de levering betaald te worden. Na de huurkoopperiode wordt het eigendom aan u overgedragen. Het is mogelijk om de financiering van uw huurkoopwoning geheel of gedeeltelijk voortijdig boetevrij af te lossen. Voor zowel de huur als de huurkoop van de zorgwoning dienen de eenmalige kosten voorafgaand aan de levering betaald te worden. Heeft u nog vragen over het huren of de huurkoop van een zorgwoning via ZorgwoningVergelijker.nl? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Mantelzorgwoning huren via ZorgwoningVergelijker.nl

Graag vertellen wij u waarom u voor het huren van een mantelzorgwoning bij ZorgwoningVergelijker.nl moet zijn. Bij ons profiteert u namelijk van de volgende voordelen:

 • Wij begeleiden uw gehele traject van A tot Z
 • Bij ons vindt u altijd een zorgwoning binnen uw budget
 • Wij hanteren een zeer snelle levertijd van 8 tot 10 weken
 • Wij bieden persoonlijke service. Belt u ons? Dan spreekt u direct met uw vaste contactpersoon
 • Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek bij u thuis

Genoeg redenen dus om uw zorgwoning te huren via ZorgwoningVergelijker.nl!

mantelzorgwoning huren op locatie zorgwoningvergelijker.nl

Een zorgwoning op maat huren

zorgwoning op maat huren zorgwoningvergelijker.nl

We benoemden net al even dat het via ZorgwoningVergelijker.nl mogelijk is om een zorgwoning op maat te huren vanaf een huurperiode van drie jaar. Ook via huurkoop is het mogelijk om een zorgwoning op maat te laten maken. Deze woning voldoet dan volledig aan uw wensen, uw zorgbehoeften én uw budget. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een drempelloze, prikkel-arme of energieneutrale woning voor u realiseren. Wilt u een tweede slaapkamer, extra bergruimte of elektrische schuifdeuren? Ook dat is mogelijk. Wij helpen u van begin tot eind met het hele proces van het regelen van uw zorgwoning, van ontwerp tot oplevering.

Vragen over zorgwoning huren?

Wilt u meer informatie over het huren of de huurkoop van een zorgwoning, of over de werkwijze van ZorgwoningVergelijker.nl? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag thuis bij u langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, u ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor het huren van een zorgwoning gaat u naar ZorwoningVergelijker.nl.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top