skip to Main Content

Zorgwoning kopen in Flevoland

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Comfortabele zorgwoning op maat van ZorgwoningVergelijker.nl

Een zorgwoning is de ideale oplossing voor zowel mantelzorgers als hulpbehoevenden. ZorgwoningVergelijker.nl helpt u om een zorgwoning te realiseren die u op uw eigen terrein in Flevoland kunt laten plaatsen. Wilt u hier graag meer over weten? Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

zorgwoningvergelijker zorgwoning kopen flevoland zorgwoning wit

Een zorgwoning in Flevoland

Er zitten een aantal voordelen aan verbonden wanneer u ervoor kiest om een zorgwoning op uw eigen terrein in Flevoland te laten plaatsen. Zo kan de mantelzorger altijd dichtbij zijn, maar heeft de hulpbehoevende toch voldoende privacy. Wanneer de hulpbehoevende in een eigen zorgwoning woont, dan wordt dit door de overheid beschouwd als twee aparte huishoudens. Daardoor worden ze ook afzonderlijk belast en heeft de zorgwoning geen invloed op eventuele sociaalrechtelijke uitkeringen.

Koop, huurkoop, huur en occasions

Bij ZorgwoningVergelijker.nl is het mogelijk om al binnen 10 weken een comfortabele zorgwoning op uw terrein in Flevoland te plaatsen. Deze woning kunnen wij volledig aanpassen op uw wensen en behoeften. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u een mantelzorgwoning wilt huren of een occasion wilt kopen. Bovendien bieden wij ook huurkoop mogelijkheden.

Zorgwoning-flevoland-klein-huisje-mantelzorg

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Zorgwoningen voor particulieren, gemeenten en instellingen

Zorgwoningen voor particulieren, gemeente en instellingen

ZorgwoningVergelijker.nl realiseert niet alleen zorgwoningen voor particulieren, maar ook voor gemeenten en instellingen uit Flevoland. Zo kunnen onze hoogwaardige mantelzorgwoningen bijvoorbeeld worden ingezet als verlengde van een verzorgingstehuis of als zelfstandige hof. Ook bieden wij mogelijkheden voor ontmoetingsplaatsen of andere gewenste zorgoplossingen. Wij hebben alleen elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om zorgwoningen in Flevoland te kunnen plaatsen.

Criteria voor de bouw van een zorgwoning

Het is in Nederland toegestaan om vergunningvrij een mantelzorgwoning op eigen terrein in Flevoland te plaatsen. Deze zorgwoning dient echter wel te voldoen aan een aantal criteria:

 • De zorgwoning mag niet langer als leefruimte worden gebruiken wanneer de mantelzorg periode is afgelopen
 • De zorgwoning dient te voldoen aan het bouwbesluit en aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • De zorgwoning mag maximaal door één huishouden bewoond worden
 • Alleen de begane grond van de zorgwoning in Flevoland mag als leefruimte worden gebruikt
 • Wanneer de gemeente twijfels heeft over de mantelzorg relatie dan mag deze een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige

Alle zorgwoningen die geleverd worden door ZorgwoningVergelijker.nl voldoen aan deze criteria. Daardoor kunt u mogelijk aanspraak maken op extra financiële steun van de Wmo. ZorgwoningVergelijker.nl helpt u hier graag bij.

zorgwoning mantelzorgwoning zorgwoningvergelijker tuin bomen flevoland

Vragen? Neem gerust contact op!

Wilt u graag een zorgwoning aan huis of in de tuin van een ander huis in Flevoland laten plaatsen, maar weet u niet zo goed hoe u dit aan moet pakken? Schakel dan ZorgwoningVergelijker.nl in, wij helpen u graag. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U kunt ook bellen naar 06–47907116 of mailen naar [email protected]. Voor een comfortabele zorgwoning in Flevoland bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top