skip to Main Content

Zorgwoning kopen in Overijssel

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Comfortabele zorgwoningen door ZorgwoningVergelijker.nl

Wilt u een comfortabele zorgwoning kopen om aan huis te plaatsen op uw terrein in Overijssel? ZorgwoningVergelijker.nl realiseert zorgwoningen op maat voor zowel particulieren als gemeenten en instellingen. Wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op!

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

mantelzorgwoning architect brand bba overijssel bouwtekening

Een zorgwoning laten bouwen in Overijssel

Een mantelzorgwoning is een ideale oplossing wanneer u een mantelzorger bent of juist een hulpbehoefte heeft. Door een zorgwoning op eigen terrein in Overijssel te laten plaatsen is de mantelzorger namelijk altijd in de buurt, maar geniet de hulpbehoevende toch van voldoende privacy. Bovendien worden de beide huishoudens door de overheid gezien als los van elkaar, waardoor ze afzonderlijk worden belast. Daarnaast geeft de zorgwoning in Overijssel geen problemen voor eventuele sociaalrechtelijke uitkeringen.

Mogelijkheden voor koop, huurkoop, huur en occasions

ZorgwoningVergelijker.nl realiseert zorgwoningen in alle soorten en maten. Wij geven deze altijd vorm volgens de wensen van onze klanten. Al binnen 10 weken kan er een hoogwaardige mantelzorgwoning op uw terrein in Overijssel worden geplaatst! Naast de koop van nieuwe zorgwoningen kunt u bij ons ook terecht voor occasions, huur en huurkoop. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

zorgwoning kopen bouwen mantelzorgwoning zorgwoningvergelijker overijssel

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl is er voor particulieren, gemeenten en instellingen

ZorgwoningVergelijker.nl is er voor particulieren, gemeente en instellingen

Zowel particulieren, gemeenten en instellingen uit Overijssel kunnen gebruik maken van de diensten van ZorgwoningVergelijker.nl. Onze zorgwoningen kunnen bijvoorbeeld door gemeenten of instellingen worden ingezet als verlengde van een verzorgingstehuis of als zelfstandige hof. Ook bieden wij mogelijkheden voor ontmoetingsplaatsen of andere gewenste zorgoplossingen. Wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om uw zorgwoning in Overijssel voor u te realiseren.

Criteria voor de bouw van een zorgwoning

In mag u Nederland vergunningvrij een mantelzorgwoning op eigen terrein plaatsen. Er zijn echter wel criteria verbonden aan het plaatsen van een zorgwoning:

 • Uw zorgwoning dient te voldoen aan het bouwbesluit en aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • De zorgwoning mag niet meer als leefruimte gebruikt worden op het moment dat de mantelzorg periode is verlopen
 • De zorgwoning mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • Alleen de begane grond van de zorgwoning dient als leefruimte gebruikt te worden
 • Wanneer de gemeente twijfels heeft over de mantelzorg relatie dan mag deze een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige

Bij ZorgwoningVergelijker.nl dragen we er zorg voor dat al onze zorgwoningen voldoen aan deze bovenstaande criteria, waardoor u mogelijk aanspraak kunt maken op extra financiële steun van de Wmo.

zorgwoning kopen overijssel mantelzorgwoning zorgwoningvergelijker bos grond

Vragen? Neem contact met ons op!

ZorgwoningVergelijker.nl helpt u van a tot z wanneer u een zorgwoning aan huis in Overijssel wilt laten plaatsen. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. U kunt ook bellen naar 06–47907116 of mailen naar [email protected]. Met ZorgwoningVergelijker.nl realiseert u een comfortabele zorgwoning aan huis in Overijssel.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top