skip to Main Content

Advies over uw zorgwoning

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Advies over het plaatsen van een mantelzorgwoning

Wanneer u een mantelzorgwoning wilt laten plaatsen dan komt er veel op u af. Er zijn regels waaraan uw woning moet voldoen en u zult een zorgwoning moeten kopen of huren. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u tijdens dit traject wel advies kunt gebruiken. Bij ons kunt u daarom terecht voor een advies op maat. Wij begeleiden u van A tot Z met het realiseren van uw mantelzorgwoning. Lees verder voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Advies op maat over uw mantelzorgwoning

advies op maat over uw mantelzorgwoning

Een mantelzorgwoning aan huis laten plaatsen is een goede oplossing voor wanneer u een mantelzorgrelatie hebt met een hulpbehoevende. Op deze manier is de mantelzorger altijd dichtbij, terwijl de hulpbehoevende toch zelfstandig kan wonen en voldoende privacy heeft. U heeft geen vergunning nodig om een mantelzorgwoning te plaatsen, maar u dient wel te voldoen aan een aantal criteria. ZorgwoningVergelijker.nl is op de hoogte van deze criteria en kan u adviseren over de mogelijkheden voor uw situatie. Wilt u hier meer over weten? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Wij gaan verder dan alleen advies

Bij ZorgwoningVergelijker.nl kunt u terecht wanneer u advies nodig heeft over de bouw van een mantelzorgwoning, maar wij doen veel meer dan alleen advies. Wij gaan altijd nét die stap verder voor onze klanten en kunnen van alles voor u betekenen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Het ontwerpen van de zorgwoning
 • De situatie ter plaatse bekijken
 • Offertes aanvragen bij verschillende partijen
 • Begeleiding van het vergunningstraject
 • Indien nodig contact opnemen met de gemeente
 • Meegaan naar de gemeente
 • Financiële steun voor u aanvragen bij Wmo
 • Transport en het plaatsen van de zorgwoning
 • Grondwerkzaamheden
 • Aansluiten van de nutsvoorziening

Kortom: voor advies én realisatie van uw mantelzorgwoning gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

ZorgwoningVergelijker.nl meer dan een adviseur

ZorgwoningVergelijker.nl is dus de ideale partner wanneer u hulp nodig heeft bij het (laten) bouwen van uw mantelzorgwoning. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Neem contact op voor zorgwoning advies op maat

Heeft u behoefte aan een professioneel advies en hulp bij het bouwen van uw zorgwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier hier op de site. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor advies op maat over uw mantelzorgwoning neemt u contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top