skip to Main Content

Kosten voor een zorgwoning

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Zorgwoning voor een eerlijke prijs

Bij ZorgwoningVergelijker.nl realiseren wij hoogwaardige mantelzorgwoningen met een eerlijke prijs. Onze mantelzorgwoningen kunnen overal in Nederland geplaatst worden. Denk hierbij aan uw tuin, het erf of aan huis. Zo is de mantelzorger altijd in de buurt en heeft de hulpbehoevende toch de nodige privacy. In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij u thuis vertellen wij u graag meer over de kosten van een mantelzorgwoning. Neem vandaag nog contact met ons op om een gesprek aan te vragen of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Persoonlijke begeleiding van ZorgwoningVergelijker.nl

kosten voor een zorgwoning tevreden klant

Bij ZorgwoningVergelijker.nl staan wij het gehele traject voor u klaar om u te adviseren en persoonlijk te begeleiden bij het realiseren van uw zorgwoning. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen/tekenen van de zorgwoning, de situatie ter plaatse bekijken, offertes aanvragen bij verschillende partijen, het begeleiden van het vergunningstraject, indien nodig contact opnemen met de gemeente, mee gaan naar de gemeente, extra financiële steun aanvragen bij Wmo, het transport en het plaatsen van de zorgwoning, grondwerkzaamheden en het aansluiten van de nutsvoorziening.

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Mantelzorgwoning prijzen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte zorgwoning, bent u waarschijnlijk ook benieuwd naar de prijs hiervan. De prijs van een zorgwoning hangt af van een aantal factoren, zoals de afmetingen en natuurlijk uw specifieke wensen. Bij ZorgwoningVergelijker.nl kan de zorgwoning precies volgens uw wensen worden opgeleverd, denk bijvoorbeeld aan:

 • Een drempelloze mantelzorgwoning
 • Een prikkel-arme zorgwoning
 • Een energieneutrale woning
 • Een zorgwoning met een tweede slaapkamer
 • Een mantelzorgwoning met extra bergruimte
 • Elektrische schuifdeuren in uw zorgwoning

De opties die u kiest zijn uiteraard van invloed op de uiteindelijke prijs van uw zorgwoning. Ook het inrichten van uw zorgwoning kunt u desgewenst helemaal aan ons overlaten. Wij leveren vloeren, raamdecoratie, zonwering, horren, meubels en verlichting in alle soorten en maten.

kosten voor een zorgwoning mantelzorgwoning

ZorgwoningVergelijker.nl is dus de ideale partner wanneer u hulp nodig heeft bij het (laten) bouwen van uw mantelzorgwoning. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Meer info over zorgwoning kosten?

Bij ZorgwoningVergelijker.nl realiseren wij zorgwoningen tegen een eerlijke prijs. Bent u benieuwd naar de kosten van een mantelzorgwoning, of heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Via het online formulier op onze site kunt u een bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor een zorgwoning met een eerlijke prijs bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top