skip to Main Content
Mantelzorgwoning Plattegrond Laten Maken

Mantelzorgwoning plattegrond laten maken

Mantelzorgwoning plattegrond laten maken door Zorgwoningvergelijker.nl

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning die geheel aan uw wensen voldoet? Voor uzelf, een familielid of een vriend? Bekijk dan eens het brede aanbod mantelzorgwoningen van Zorgwoningvergelijker.nl. Al onze mantelzorgwoningen zijn geheel op maat te maken. U vindt bij ons dus ongetwijfeld een mantelzorgwoning die aan uw wensen voldoet. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij bespreken met u wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens zullen wij een mantelzorgwoning plattegrond naar wens voor u maken. Dit doen wij als basis voor meerdere prijsindicaties. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Voorbeelden mantelzorgwoningen

Om u alvast een idee te geven hoe onze mantelzorgwoningen eruit kunnen komen te zien, willen we een aantal voorbeelden van mantelzorgwoningen aan u voorleggen. Zo hebben wij een mantelzorgchalet gerealiseerd. Deze mantelzorgwoning is volledig gelijkvloers, heeft een eigentijds interieur op maat, is onderhoudsarm en mobiel of vast. En natuurlijk altijd van topkwaliteit.

Ook voor onze mantelzorgwoning luxe geldt een interieur op maat en een luxe eigentijdse uitstraling. De woning beschikt over kunststof kozijnen en 60 m2 woonoppervlak.

Verder hebben wij ook nog een mantelzorgwoning in L-vorm. Dit is wat voor u als u houdt van een ruim opgezet interieur. De woning in L-vorm is volledig op maat te maken en wordt snel geleverd. Dus heeft u specificaties voor de mantelzorgwoning? Dan verwerken wij deze in de mantelzorgwoning plattegrond, zodat u een mantelzorgwoning naar wens krijgt.

Mantelzorgwoning kopen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Mantelzorg plattegrond van uw ideale mantelzorgwoning

Kiest u voor een mantelzorgwoning van Zorgwoningvergelijker.nl? Dan realiseren wij bouwtekeningen, 3d-tekeningen en een mantelzorgwoning plattegrond om u exact te kunnen laten zien hoe uw ideale mantelzorgwoning eruit kan komen te zien. Uiteraard is dit volledig op maat en naar uw wensen en behoeften.

Nadat wij de mantelzorgwoning plattegrond hebben gemaakt, ontvangt u hiervoor meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw budget en of u de mantelzorgwoning wilt huren of kopen en binnen welke termijn. Wij begeleiden u graag naar de perfecte woonoplossing!

Zorgwoningvergelijker.nl: voor persoonlijke zorg dichtbij huis

Heeft u de mantelzorgwoning plattegrond gezien en gaat u hiermee akkoord? Dan kunnen wij starten met het realiseren van uw mantelzorgwoning. Een mantelzorgwoning wordt door ons binnen 8 tot 10 weken geleverd.

mantelzorgwoning plattegrond laten maken

Meer weten?

Zorgwoningvergelijker.nl staat voor persoonlijke zorg dichtbij huis. Daarom realiseren wij diverse mantelzorgwoningen inclusief een mantelzorgwoning plattegrond. Wilt u hier meer over weten? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op de website of per mail via [email protected]. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06 – 479 07 116.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

    JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
    ADVIESGESPREK AANVRAGEN

      Back To Top