skip to Main Content

Occasion zorgwoning kopen?

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Een tweedehands mantelzorgwoning kopen

Bij ZorgwoningVergelijker.nl verkopen wij niet alleen nieuwe zorgwoningen, maar ook occasions. Een tweedehands mantelzorgwoning is de ideale oplossing voor zowel de zorgbehoevende als de mantelzorger. De zorgwoning kan namelijk overal geplaatst worden, bijvoorbeeld in de tuin, op het erf of aan huis. Zo is de mantelzorger altijd in de buurt en heeft de zorgbehoevende toch alle privacy. ZorgwoningVergelijker.nl helpt u graag met het vinden van de perfecte occasion zorgwoning voor uw situatie. Wij zijn er voor iedereen die behoefte heeft aan een mantelzorgwoning. Bovendien werken wij voor zowel particulieren als voor gemeenten en instellingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over gebruikte zorgwoningen of bekijk ons assortiment hier op de site.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

zorgwoning occasion kopen wit

Occasion mantelzorgwoningen van hoge kwaliteit

Op ZorgwoningVergelijker.nl vindt u een ruim aanbod tweedehands zorgwoningen die wij op iedere locatie in Nederland voor u kunnen plaatsen. Weet u niet zo goed welke occasion er het beste past bij uw specifieke situatie? Dat begrijpen wij heel goed, elke zorgbehoevende is namelijk weer anders. Wij voorzien u daarom graag van advies op maat. Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!

Zorgwoning Occasion nodig? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Tweedehands zorgwoning kopen bij ZorgwoningVergelijker.nl

Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands zorgwoning, dan bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres. Bij ons profiteert u namelijk van een aantal voordelen wanneer u ervoor kiest om uw occasion bij ZorgwoningVergelijker.nl te kopen:

 • Wij begeleiden uw gehele traject van A tot Z
 • Bij ons vindt u altijd een zorgwoning die past binnen uw budget
 • Wij hanteren een zeer snelle levertijd van 8 tot 10 weken
 • Ook huur en huurkoop is bij ons mogelijk
 • Wij bieden persoonlijke service. Belt u ons? Dan spreekt u direct met uw vaste contactpersoon
 • Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Wij bieden een terugkoopgarantie voor uw zorgwoning
 • Onze occasions voldoen allemaal aan het bouwbesluit, zo voorkomt u achteraf problemen over bijvoorbeeld de isolatiewaarde

Genoeg redenen dus om uw zorgwoning te huren via ZorgwoningVergelijker.nl!

tweedehands zorgwoning

Persoonlijke begeleiding van ZorgwoningVergelijker.nl

begeleiding zorgwoning bouwen tevreden klant zorgwoningvergelijker mantelzorgwoning

Bij ZorgwoningVergelijker.nl gaan wij altijd graag net een stapje verder voor onze klanten. Daarom staan wij gedurende het gehele traject van het kopen van een tweedehands zorgwoning voor u klaar om u te adviseren en begeleiden. Hierbij kunt u denken aan het bekijken van de situatie ter plaatse, het begeleiden van het vergunningstraject, indien nodig contact opnemen met de gemeente, mee gaan naar de gemeente, extra financiële steun aanvragen bij Wmo, het transport en het plaatsen van de zorgwoning, grondwerkzaamheden en het aansluiten van de nutsvoorziening. Gedurende uw gehele traject staat u in contact met uw vaste contactpersoon die u graag voorziet van advies over uw occasion.

Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

Bent u op zoek naar een occasion zorgwoning van hoge kwaliteit, bent u benieuwd naar de aantrekkelijke prijzen van onze tweedehands zorgwoningen, of wilt u graag meer informatie over het assortiment en de mogelijkheden van ZorgwoningVergelijker.nl? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag. Via het contactformulier hier op de site kunt u ons gemakkelijk en snel een bericht sturen, wij reageren dan zo snel mogelijk. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Bij ZorgwoningVergelijker.nl vindt u de perfecte occasion zorgwoning voor uw situatie!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top