skip to Main Content

Zorgchalet kopen?

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Mantelzorg chalet op maat

ZorgwoningVergelijker.nl is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het realiseren van een zorgchalet. Wij staan van begin tot eind voor u klaar om uw zorgchalet voor u te regelen, zodat u zich bezig kunt houden met mantelzorg. Wij verzorgen comfortabele zorgchalets geheel volgens uw wensen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor u kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op of lees verder op deze pagina.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

zorgchalet kopen zorgwoning mantelzorgwoning zorgwoningvergelijker bouwplaats

Wat is een zorgchalet?

Een zorgchalet is een zorgwoning die u aan huis of in de tuin van een andere woning kunt laten plaatsen voor iemand die hulpbehoevend is. Hierbij kunt u denken aan ouderen, maar ook mensen met een handicap of een chronische ziekte. Een mantelzorg chalet is de ideale oplossing wanneer u een mantelzorgrelatie heeft. Zo is de mantelzorger namelijk altijd in de buurt, terwijl de hulpbehoevende toch voldoende privacy heeft. U kunt ervoor kiezen om als mantelzorger zelf in het zorgchalet te gaan wonen of om de hulpbehoevende hier te laten wonen. U hoeft geen vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een mantelzorg chalet maar u dient wel te voldoen aan een aantal criteria. ZorgwoningVergelijker.nl zorgt ervoor dat uw zorgchalet voldoet aan al deze criteria en staat u bij met persoonlijk advies op maat.

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

De werkwijze van ZorgwoningVergelijker.nl

Wanneer u een zorgchalet wilt kopen en u hierbij laat ondersteunen door ZorgwoningVergelijker.nl, gaan wij als volgt te werk:

   • Eerst komen wij langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek bij u thuis. Wij bespreken dan uw wensen, de mogelijkheden en eventuele aanwezige tijdsdruk
   • Wij bekijken de situatie ter plaatse nog eens goed en u ontvangt een eerste schets van uw zorgchalet
   • Vervolgens bemiddelen wij voor u met verschillende bouwers en vragen meerdere offertes aan, zodat u in alle rust een selectie kunt maken
   • Indien gewenst helpen wij u met een plan waarmee u naar de gemeente kunt voor toestemming en vergunningen
   • De leverancier bouwt vervolgens uw mantelzorg chalet
   • Ten slotte verzorgen wij het transport, de plaatsing in uw tuin of ergens anders op uw eigen terrein en de aansluiting van uw zorgchalet
 • zorgchalet kopen mantelzorgwoning zorgwoning zorgwoningvergelijker

  Zorgchalet te laten realiseren door ZorgwoningVergelijker.nl

  Zorgchalet te laten realiseren door ZorgwoningVergelijker.nl

  Wanneer u ervoor kiest om ZorgwoningVergelijker.nl in te schakelen, dan profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen. Zo staan wij gedurende uw gehele traject voor u klaar met persoonlijke begeleiding, verzorgen wij altijd een zorgwoning binnen uw budget en hanteren wij zeer snelle levertijden van 8 tot 10 weken. Bovendien is ook huur en huurkoop bij ons mogelijk, bieden wij een terugkoopgarantie van uw zorgwoning en garanderen wij persoonlijke service. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt dan spreekt u bijvoorbeeld direct met uw vaste contactpersoon. Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek bij u thuis. Dus heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de financiering van uw zorgwoning, dan kunt u terecht bij ZorgwoningVergelijker.nl.

  Regels voor zorgchalet aan huis

  Het is in Nederland toegestaan om zonder vergunning een zorgchalet in de tuin of op eigen terrein te laten plaatsen. Daarvoor gelden wel een aantal criteria, deze zetten wij voor u op een rij:

      • Het zorgchalet moet voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken. Dit heeft vooral te maken met omvang en de plaats van het bouwwerk. Deze regels verschillen als uw uw zorgchalet binnen of buiten de bebouwde kom laat plaatsen
      • Het zorgchalet moet voldoen aan het bouwbesluit. Hierin worden eisen gesteld aan de veiligheid, gezondheid, milieu en isolatie van uw zorgwoning. Alle zorgchalets die door ZorgwoningVergelijker.nl worden geplaatst voldoen aan het bouwbesluit
      • Het zorgchalet mag door maximaal één huishouden bewoond worden
      • Bij twijfel over de mantelzorgrelatie kan de gemeente een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
      • Het mantelzorg chalet mag niet langer als woning gebruikt worden wanneer de mantelzorgrelatie wordt beëindigd
      • Alleen de begane grond van het mantelzorg chalet mag gebruikt worden als leefruimte

  Door ZorgwoningVergelijker.nl in te schakelen bent u ervan verzekerd dat uw zorgchalet voldoet aan al deze criteria.

  Regels voor zorgchalet aan huis

  Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

  ZorgwoningVergelijker.nl biedt hulp wanneer u een zorgchalet aan huis, in de tuin of op het erf wilt laten bouwen. Wilt u hier meer over weten of heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor een hoogwaardig en comfortabel zorgchalet op maat gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

  VRIJBLIJVENDE BROCHURE
  OF OFFERTE AANVRAGEN

   JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
   ADVIESGESPREK AANVRAGEN

    Back To Top