skip to Main Content

Zorgwoning op maat?

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Zorgwoning op maat voor u gemaakt

Bent u op zoek naar een zorgwoning die helemaal op maat voor u wordt gemaakt? Dan is ZorgwoningVergelijker.nl de partner die u zoekt! Wij leveren mantelzorgwoningen op maat die precies aan uw wensen, uw zorgbehoeften, uw stijl en uw budget worden aangepast. De mantelzorgwoning op maat kan overal in Nederland geplaatst worden. Bijvoorbeeld in uw tuin, op het erf of aan huis. Zo is de mantelzorger altijd in de buurt en heeft de hulpbehoevende toch voldoende privacy. ZorgwoningVergelijker.nl helpt u graag met de ideale woonoplossing voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Zorgwoning op maat voor iedereen met een zorgbehoefte

ZorgwoningVergelijker.nl is er voor iedereen met een zorgbehoefte. Hierbij kunt u denken aan jongeren met een beperking, zorgbehoevende ouderen en chronisch zieken. Maar ook voor instellingen en gemeenten verzorgen wij mantelzorg oplossingen op maat. Bij ons kunt u uw zorgwoning precies samenstellen volgens uw wensen en behoeften.

Hierbij kunt u denken aan:

 • Een drempelloze mantelzorgwoning
 • Een prikkel-arme zorgwoning
 • Een energieneutrale woning
 • Een zorgwoning met een tweede slaapkamer
 • Een mantelzorgwoning met extra bergruimte
 • Elektrische schuifdeuren in uw zorgwoning

We kunnen alle zorgwoningen precies volgens de door u gewenste afmetingen opleveren, zodat ze precies passen in uw tuin, op uw erf of aan huis. En wilt u uw zorgwoning op maat ook graag door ons laten inrichten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

mantelzorgwoning kopen bouwen zorgwoning op maat

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van volledige interieurs in zorgwoningen. Zo kunt u bij ons terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, horren, meubels en verlichting in alle soorten en maten. Dus voor de perfecte zorgwoning op maat volgens uw wensen schakelt u de hulp in van ZorgwoningVergelijker.nl.

Mantelzorgwoning kopen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zoekt u een zorgwoning met specifieke afmetingen, of heeft u andere wensen? Bij ZorgwoningVergelijker.nl helpen u we u graag met de ideale mantelzorgwoning op maat. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. Via het contactformulier hier op de pagina kunt u snel en gemakkelijk uw bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor een zorgwoning op maat gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top