skip to Main Content

20 ft care Mobiele Zorgunits

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Plug & Play 20ft Care® Mobiele Zorgunits

DÉ ENIGE ECHTE 20FT OPLOSSING VOOR ZORG-BEHOEFTE BIJ HUIS

In een situatie waarbij naasten extra zorg nodig hebben, is het fijn om dichtbij elkaar te zijn. Dit wordt mogelijk met de mobiele zorgunit van 20ft Care, speciaal ontworpen als woning voor iemand die zorg nodig heeft. Zo woon je ieder zelfstandig, maar toch dicht bij elkaar. Met de nodige zorg binnen handbereik.

De zorgunits van 20ft Care zijn op maat samen te stellen naar eigen wensen en zorgbehoeften. Qua interieurmogelijkheden kun je denken aan elke combinatie van een slaapkamer, woonkamer, badkamer, sanitair, keuken, enzovoorts. Zó gemaakt dat ze met gemak op iedere plek geplaatst kunnen worden.

Het unieke voordeel van 20ft Care is dat er binnen enkele uren een compleet, hoogwaardige zorg-unit gerealiseerd kan worden op locatie.

20ft Care produceert de mobiele zorg-units in eigen werkplaats met oog voor detail en met veel vakmanschap. Voor alle onderdelen wordt er gewerkt met alleen met de beste leveranciers zodat er altijd een hoge kwaliteit kan worden gegarandeerd.

20 ft care zorgunit interieur

20 ft care zorgunit buitenkant

Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

Heeft u vragen over het kopen van een zorgunit, of wilt u meer informatie over de diensten van ZorgwoningVergelijker.nl? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden al uw vragen. Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het online contactformulier hier op de site, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Zorgwoningvergelijker.nl is de ideale partner wanneer u hulp kunt gebruiken bij het kopen van uw zorgunit!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top