skip to Main Content

Kangoeroewoning aan huis

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Hoogwaardige kangoeroewoning realiseren

Een kangoeroewoning is een mantelzorgwoning waarin u als mantelzorger of een hulpbehoevende kan wonen. Een kangoeroewoning is een fijne oplossing voor zowel de mantelzorger als de hulpbehoevende. Zo is hulp altijd in de buurt, maar is er toch voldoende privacy. ZorgwoningVergelijker.nl is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij het realiseren van een kangoeroewoning. Wij nemen u het gehele proces van het realiseren van de kangoeroewoning uit handen, zodat u zich zorgeloos kunt richten op de mantelzorg. Wij verzorgen de kangoeroewoning geheel volgens uw wensen en passend bij uw budget . Wilt u graag weten hoe wij te werk gaan of wat wij voor u kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Voordelen van een kangoeroewoning

kangeroewoning aan huis mantelzorgwoning zorgwoning zorgwoningvergelijker

Een kangoeroewoning is een zorgwoning die u aan huis of in de tuin van een andere woning kunt laten plaatsen. Iemand met een zorgvraag of juist de mantelzorger kan dan in deze woning gaan wonen. Zorgbehoevenden kunnen ouderen zijn, maar ook mensen met een handicap of chronische ziekte. Bij ZorgwoningVergelijker.nl realiseren wij hoogwaardige en comfortabele kangoeroewoningen. U hoeft geen vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een kangoeroewoning, maar u dient wel te voldoen aan een aantal criteria. ZorgwoningVergelijker.nl zorgt ervoor dat uw zorgchalet voldoet aan deze criteria en wij geven u advies op maat over het kopen van de ideale kangoeroewoning voor uw situatie.

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

De werkwijze van ZorgwoningVergelijker.nl

Kiest u ervoor om uw kangoeroewoning te laten realiseren door Zorgwoningvergelijker.nl, dan gaan wij op de volgende manier te werk:

 1. Eerst komen wij thuis bij u langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek. In dit gesprek bespreken wij uw wensen, de mogelijkheden en eventuele tijdsdruk
 2. Dan wordt de situatie ter plaatse nog eens goed door ons bekeken en ontvangt u een eerste schets van uw kangoeroewoning
 3. Vervolgens bemiddelen voor u met verschillende bouwers en vragen meerdere offertes aan, zodat u in alle rust een selectie kunt maken
 4. Indien u dit wenst kunnen wij u ook helpen met een plan waarmee u naar de gemeente kunt voor toestemming en vergunningen
 5. De leverancier bouwt vervolgens uw kangoeroewoning
 6. Ten slotte verzorgen wij het transport, de plaatsing in uw tuin of ergens anders op uw eigen terrein en de aansluiting van uw kangoeroewoning

kangeroewoning aan huis mantelzorgwoning zorgwoningvergelijker zorgwoning

ZorgwoningVergelijker.nl is dus de ideale partner wanneer u hulp nodig heeft bij het (laten) bouwen van uw mantelzorgwoning. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Waarom u kiest voor ZorgwoningVergelijker.nl

zorgwoningvergelijker tevreden klant zorgen voor ouders

Bij ZorgwoningVergelijker.nl gaan wij altijd nét een stap verder voor onze klanten dan onze concurrenten. Tijdens het gehele traject van het realiseren van uw kangoeroewoning kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding, wanneer u ons belt dan spreekt u meteen met uw vaste contactpersoon. Ook waarderen onze klanten het dat wij zeer snelle levertijden hanteren. Zo staat uw kangoeroewoning al binnen 8 tot 10 weken op uw terrein. Bovendien is ook huur en huurkoop bij ons mogelijk, bieden wij een terugkoopgarantie van uw zorgwoning en garanderen wij persoonlijke service. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de financiering van uw kangoeroewoning? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis.

Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

Wilt u graag de hulp inschakelen van ZorgwoningVergelijker.nl voor het bouwen van een zorgwoning? Heeft u nog vragen over onze diensten, of wilt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het online formulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor het laten bouwen van een zorgwoning gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top