skip to Main Content

Prefab mantelzorgwoning

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Alles over de kant-en-klare mantelzorgwoning

Een prefab mantelzorgwoning is een ideale en snelle oplossing voor iedereen die op korte termijn behoefte heeft aan een comfortabele zorgwoning. Heeft u voor een familielid of voor uzelf een zorgwoning nodig? Met een prefab zorgwoning kunt u uw dierbare de zorg bieden die hij of zij nodig heeft in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Deze woningen zijn geheel op maat gemaakt wat ze zeer geschikt maakt voor iedere mantelzorgontvanger of mantelzorgverlener. De prefab mantelzorgwoning is niet alleen zeer praktisch, maar heeft ook andere voordelen, zoals de korte levertijd en het wegvallen van reiskosten en reistijd voor de mantelzorger. Hieronder leest u meer over de voordelen van de prefab mantelzorgwoning.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Prefab mantelzorgwoning kopen bij ZorgwoningVergelijker.nl

Als u een prefab mantelzorgwoning koopt, bent en blijft u betrokken bij alles wat erbij komt kijken als het gaat om inspraak in het bouwproces. U heeft zelfs inspraak in de inrichting en de stoffering van de zorgwoning. Zo kunt u deze woning helemaal aanpassen en uw eisen en wensen om hem zo persoonlijke te maken dat het ook echt een thuis wordt. Als dit geheel naar wens is, start de productie van de woning. Tijdens dit proces zijn eventuele aanpassingen in de woning vaak nog mogelijk, zoals een toiletlift of wellicht een plafondlift.

prefab mantelzorgwoning zorgwoningvergelijker

Prefab mantelzorgwoning? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Voordelen van een prefab mantelzorgwoning

Mantelzorg verlenen kan belastend zijn voor u persoonlijk, maar ook voor uw portemonnee.

Met een prefab zorgwoning kunt u die belasting draaglijk maken en flink besparen op de kosten en de inspanning die u moet leveren gedurende de periode dat de mantelzorg nodig is. Of de prefab mantelzorgwoning nu bij uw huis, of bij het huis van de zorgontvanger moet worden geplaatst, kunt u helemaal zelf bepalen. Aan een prefab mantelzorgwoning kunnen eenvoudig aanpassingen gedaan om woning volledig aan te laten sluiten bij de wensen en zorgbehoeften van u en/of de bewoner. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de aansluiting van de keuken en badkamer. Hierdoor kunt u volledig focussen op de zorg van uw dierbare. En niet onvermeld mag blijven dat een prefab zorgwoning meestal prima is door te verkopen als u hem niet meer nodig hebt.

hulp en advies bij kopen prefab mantelzorgwoning

Meer weten over prefab mantelzorgwoning

Wilt u meer weten over een prefab mantelzorgwoning? Neem dan gerust contact op met de specialisten van ZorgwoningVergelijker.nl. via 06 – 479 07 116 of [email protected].

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top