skip to Main Content

Mantelzorg aanbouw

Mantelzorg aanbouw als oplossing voor uw mantelzorgrelatie

Als u hulpbehoevend bent, of iemand van uw dierbaren hulpbehoevend is, kunt u ervoor kiezen om een mantelzorgwoning te laten plaatsen. Dit is een woning waarin hulpbehoevenden kunnen wonen. U kunt een mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, dan is deze vrijstaand, maar u kunt ook kiezen voor mantelzorg aanbouw. Dan wordt de mantelzorgwoning aan een bestaand huis of pand gebouwd, bijvoorbeeld door een aparte badkamer en/of slaapkamer toe te voegen aan de bestaande woning. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden van een mantelzorg aanbouw zijn? Waarom dit een oplossing is voor uw mantelzorgrelatie? En hoe de persoonlijke begeleiding bij het bouwen van een mantelzorgwoning aan huis verloopt? Zorgwoningvergelijker.nl vertelt u hier graag meer over.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Mantelzorg en privacy

Als u mantelzorg verleent, of mantelzorg nodig heeft, is het belangrijk dat de zorgverlener en de zorgbehoevende altijd dichtbij elkaar zijn. Daarom worden mantelzorgwoningen geplaatst. Toch is het natuurlijk wel fijn dat zowel de zorgverlener als de zorgbehoevende een eigen plekje heeft. En voldoende privacy houdt. Daarom is mantelzorg aanbouw een uitkomst. Want de zorgbehoevende woont bij de zorgverlener in, terwijl ze toch ook van elkaar gescheiden zijn.

mantelzorg aanbouw - woning vinden op locatie zorgwoningvergelijker.nl

Mantelzorgwoning kopen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Het verloop van mantelzorg aanbouw

Zorgwoningvergelijker.nl helpt u graag uw mantelzorg aanbouw te realiseren. Dit doen wij als volgt:

 • Wij komen eerst bij u langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek waarbij wij uw wensen, de mogelijkheden en de eventuele tijdsdruk wat betreft de mantelzorg aanbouw bespreken.
 • Vervolgens bekijken we uw situatie ter plaatse en ontvangt u een eerste schets van de mantelzorg aanbouw.
 • Dan bemiddelen wij voor u bij een aantal aannemers en komen wij met meerdere offertes, zodat u een geschikte keuze kunt maken.
 • Ook helpen wij u een plan maken waarmee u naar de gemeente kunt voor eventuele toestemming en vergunningen.
 • Is alles geregeld? Dan kan de leverancier uw mantelzorgwoning bouwen.
 • Wij verzorgen ten slotte het transport, de plaatsing van de mantelzorgwoning aan uw woning en de aansluiting van de aanbouw.

Meer weten over mantelzorg aanbouw?

Wij ondersteunen u graag bij het realiseren van de mantelzorg aanbouw. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier op de website of per mail via [email protected]. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06 – 479 07 116.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top