skip to Main Content

Extra woning in tuin

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Woning in tuin voor zorg aan ouders

Bent u verantwoordelijk voor de zorg voor uw ouders, of bent u mantelzorger van iemand anders in uw familie- of vriendenkring? Heeft u dan al een nagedacht over het plaatsen van een extra woning in de tuin? Dit kan een mooie oplossing zijn voor als u uw ouders of een andere zorgbehoevende tot het laatste moment wilt kunnen verzorgen. Een woning in de tuin heeft een aantal interessante voordelen en gemakken voor zowel de zorgverlener als de zorgontvanger. Dankzij de extra woning in de tuin bespaart u op reistijd en reiskosten die u anders wel zou hebben. En omdat u altijd in de buurt bent, krijgt de zorgbehoevende altijd de optimale verzorging in zijn of haar eigen omgeving. Dat is wel zo prettig en vertrouwd. Ten slotte is een woning in de tuin een goede investering, omdat u die eenvoudig kunt verkopen zodra de mantelzorg niet meer nodig is.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Extra woning in de tuin

Met een woning in de tuin kunt u uw ouders snel de broodnodige zorg en ondersteuning bieden als zij dat nodig hebben. Daarom is oriënteren op de aanschaf van een extra woning in de tuin nooit te vroeg. Er komt namelijk wel een ander kijken bij het plaatsen van een extra woning in de tuin. Nog los van de zorg die u straks ook bij heeft als u niet tijdig gaat rondkijken wat er te koop is.

 • Wij begeleiden uw gehele traject van A tot Z
 • Wij bouwen altijd binnen uw budget
 • Wij hanteren een zeer snelle levertijd van 8 tot 10 weken
 • Ook huur en huurkoop is bij ons mogelijk
 • Wij bieden persoonlijke service. Belt u ons? Dan spreekt u direct met uw vaste contactpersoon
 • Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Wij bieden een terugkoopgarantie voor uw zorgwoning

woning in tuin plaatsen zorgwoningvergelijker.nl

Woning in tuin? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Voordelen van een woning voor ouders

Een extra woning voor ouders biedt vele gemakken. Zo kan de woning in de tuin volledig worden aangepast aan de smaak en zorgbehoeften van de bewoner. Denk hierbij aan aanpassingen als een plafondlift of een spoel- en föhninstallatie. U kunt een extra woning kopen, maar soms ook huren. Dat laatste is vooral te adviseren als u weet dat de mantelzorg niet zo lang gaat duren en de woning weer snel vrij zal komen.

hulp en advies bij woning laten plaatsen in tuin zorgwoningvergelijker.nl

Woning voor uw ouders in de tuin

Als u een extra woning voor in de tuin gaat kopen, heeft u best veel invloed op hoe die woning er gaat uitzien. De extra woning voor uw ouders kunt u helemaal op maat laten maken. Zo koopt u een zorgwoning die volledig aansluit bij hun wensen en behoeften. Bij het huren van een woning voor in de tuin wordt uw keuze uiteraard bepaald door het beschikbare aanbod.

Meer weten over extra woning in de tuin

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een extra woning in de tuin? Neem dan gerust contact op met de specialisten van ZorgwoningVergelijker.nl. via 06 – 479 07 116 of [email protected].

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top