skip to Main Content

Zorgwoning in de tuin?

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Mantelzorgwoning op eigen terrein laten bouwen

ZorgwoningVergelijker.nl is er voor iedereen die een mantelzorgwoning wil laten bouwen, voor zichzelf of voor een hulpbehoevende. Door deze zorgwoning op het eigen terrein van de mantelzorger te plaatsen is de mantelzorger altijd in de buurt en heeft de hulpbehoevende de nodige privacy. Zo is een mantelzorgwoning een goede oplossing voor beide partijen. Wilt u graag een zorgwoning op eigen terrein laten bouwen? ZorgwoningVergelijker.nl staat voor u klaar om u te helpen, neem gerust contact met ons op.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Zorgwoning in de tuin laten plaatsen

ZorgwoningVergelijker.nl helpt u van A tot Z met het realiseren van een zorgwoning in de tuin of op uw erf. Wij vertellen u graag hoe dit precies in zijn werk gaat:

 1. Eerst komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Wij bespreken dan uw wensen, de mogelijkheden en de eventuele tijdsdruk
 2. Dan wordt de situatie ter plaatse op uw terrein (bijvoorbeeld in uw tuin of op uw erf) nog eens goed bekeken en ontvangt u een eerste schets van uw zorgwoning
 3. Vervolgens bemiddelen wij voor u bij verschillende aannemers en vragen meerdere offertes aan, zodat u in alle rust een selectie kunt maken
 4. Eventueel kunnen wij u ook helpen met een plan waarmee u naar de gemeente kunt gaan voor toestemming en vergunningen
 5. De leverancier bouwt vervolgens uw zorgwoning
 6. Ten slotte verzorgen wij het transport, de plaatsing in uw tuin of ergens anders op uw eigen terrein en de aansluiting van uw zorgwoning.

Uiteraard zorgen wij dat de zorgwoning op eigen terrein voldoet aan alle criteria en regels. Wilt u graag een zorgwoning in de tuin laten plaatsen? Neem dan contact op met ZorgwoningVergelijker.nl!

zorgwoning in de tuin laten bouwen mantelzorgwoning zorgwoningvergelijker

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Waarom kiezen voor ZorgwoningVergelijker.nl

Waarom kiezen voor ZorgwoningVergelijker.nl

Er zijn een heleboel bedrijven die u in kunt schakelen wanneer u een zorgwoning in de tuin of op uw eigen terrein wilt laten bouwen. Waarom u dan toch het beste kunt kiezen voor ZorgwoningVergelijker.nl?

 • Wij staan u gedurende uw gehele traject bij met persoonlijke begeleiding
 • Wij bouwen altijd binnen uw budget
 • Wij hanteren zeer snelle levertijden van 8 tot 10 weken
 • Ook huur en huurkoop is bij ons mogelijk
 • Wij bieden persoonlijke service. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, dan spreekt u direct met uw vaste contactpersoon
 • Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Wij bieden een terugkoopgarantie voor uw zorgwoning

zorgwoningvergelijker tevreden klant zorgen voor ouders zorgwoning in tuin laten bouwen

Om deze redenen is ZorgwoningVergelijker.nl dé specialist die u kan helpen met de bouw van uw zorgwoning op eigen terrein. Wilt u meer informatie over onze diensten, of bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

Wilt u een zorgwoning in de tuin of ergens anders op eigen terrein laten bouwen, maar weet u niet zo goed hoe u dit het beste kunt aanpakken? Schakel dan ZorgwoningVergelijker.nl in, wij realiseren uw zorgwoning van begin tot eind. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk een bericht voor ons achterlaten, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor hulp bij het bouwen van een zorgwoning in uw tuin of ergens anders op uw eigen terrein dan bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top