skip to Main Content

Criteria voor bouwen van een zorgwoning

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Voorwaarden die zijn verbonden aan een zorgwoning

Bent u, of is een van uw dierbaren zorgbehoevend? Dan kan het laten bouwen van een zorgwoning een goede oplossing zijn. U heeft hier geen bouwvergunning voor nodig, maar er zijn wel een aantal criteria die gelden voor het laten bouwen van een zorgwoning. Door uw zorgwoning te laten realiseren door ZorgwoningVergelijker.nl weet u zeker dat uw zorgwoning voldoet aan alle gestelde eisen. Wilt u hier meer over weten? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Wij begeleiden u naar de perfecte woonoplossing
in de tuin, op het erf of aan huis.

Wat is een mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een woning voor iemand die zorg nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan ouderen, mensen met een beperking en chronische zieke mensen. Een mantelzorger is degene die onbezoldigd zorg draagt voor de hulpbehoevende. Een zorgwoning is een woning op het terrein van een ander huis waar de hulpbehoevende of de mantelzorger kan wonen. Zo is de mantelzorger altijd dichtbij en heeft de hulpbehoevende toch de nodige privacy.

Criteria voor bouwen van een zorgwoning

Kortom: wanneer u een zorgwoning wilt kopen, bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie over het kopen van een mantelzorgwoning? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wet maatschappelijke ondersteuning

De Wet maatschappelijke ondersteuning, ook wel de Wmo genoemd, regelt ondersteuning voor burgers zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Hierbij kunt u denken aan een boodschappendienst, maaltijdservice, het organiseren van activiteiten, maatschappelijke opvang en personenalarmering. Maar ook aan maatwerkvoorzieningen zoals huishoudelijke hulp, de aanbouw van de woning, aanpassingen in de woning en badkamervoorzieningen. Ook zorgwoningen vallen dus onder de Wmo. Om aanspraak te kunnen doen op de Wmo om uw zorgwoning te financieren, dient uw zorgwoning te voldoen aan een aantal eisen, zoals het bouwbesluit. Door uw zorgwoning te laten realiseren door ZorgwoningVergelijker.nl weet u zeker dat uw zorgwoning voldoet aan al deze eisen. Bovendien helpen wij u van A tot Z met het realiseren van uw zorgwoning, bijvoorbeeld ook door extra financiële steun voor u aan te vragen bij de Wmo.

Zorgwoning die voldoet aan alle eisen? Schakel ZorgwoningVergelijker.nl in!

Wanneer u een zorgwoning wilt laten bouwen dan wilt u uiteraard dat deze voldoet aan alle eisen die hieraan door de Wmo worden gesteld, zodat u aanspraak kunt maken op extra financiële steun.Maart welke criteria voor bouwen van een zorgwoning zijn er eigenlijk? ZorgwoningVergelijker.nl helpt u hier graag bij. Neem gerust contact met ons op. Via het online formulier op onze site kunt u een bericht voor ons achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor een zorgwoning die voldoet aan alle eisen en criteria gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top