skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen in Almere

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

ZorgwoningVergelijker.nl realiseert uw zorgwoning in Almere

Heeft u een comfortabele zorgwoning nodig in Almere? Dan bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres. Wij realiseren hoogwaardige mantelzorgwoningen op maat die op uw eigen terrein in Almere geplaatst kunnen worden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

De voordelen van een zorgwoning

montelzorgwoning kopen almere aan het water voordelen

Een zorgwoning is de ideale oplossing wanneer u een mantelzorgrelatie heeft met iemand in Almere. U profiteert namelijk van een aantal voordelen:

 • Door een zorgwoning is de mantelzorger altijd dichtbij, maar heeft de hulpbehoevende toch voldoende privacy
 • Beide huishoudens worden door de overheid beschouwd als twee aparte ‘gezinnen’ en worden daarom afzonderlijk belast
 • Een zorgwoning op uw terrein in Almere heeft geen invloed op eventuele sociaalrechtelijke uitkeringen van de hulpbehoevende of de mantelzorger

Het ruime assortiment van ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl realiseert zorgwoningen op maat. Deze passen dus altijd binnen uw budget, uw wensen en natuurlijk op uw terrein in Almere.

Naast het kopen van een nieuwe zorgwoning kunt u bij ons ook terecht voor occasions, de huurkoop of het huren van een mantelzorgwoning in Almere.

zorgwoningvergelijker zorgwoning kopen almere zorgwoning wit

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Zorgwoning voor particulieren en gemeenten/instellingen

Zorgwoning voor particulieren en gemeenten/instellingen

ZorgwoningVergelijker.nl is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor gemeenten en instellingen uit de regio Almere. Zo kunnen onze mantelzorgwoningen bijvoorbeeld worden ingezet als verlengde van een bestaand verzorgingshuis of als zelfstandige hof, waarbij wij eventueel ook een ontmoetingsruimte realiseren. Wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om deze zorgwoningen in Almere te kunnen plaatsen.

Zorgwoning plaatsen zonder vergunning in Almere

Het is in Nederland toegestaan om vergunningsvrij een zorgwoning te plaatsen op uw eigen terrein, bijvoorbeeld in Almere. Uw zorgwoning moet wel voldoen aan de volgende eisen:

 • De zorgwoning mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • Uw mantelzorgwoning moet voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • Bij twijfel over de mantelzorgrelatie kan de gemeente een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • Er mag niet meer in de zorgwoning worden gewoond wanneer de mantelzorgrelatie is beëindigd
 • De zorgwoning dient te voldoen aan het bouwbesluit
 • Alleen de begane grond van de zorgwoning mag worden gebruikt als leefruimte

Wanneer u ervoor kiest om ZorgwoningVergelijker.nl in te schakelen om uw zorgwoning te realiseren dan weet u zeker dat uw woning voldoet aan al deze eisen. Hierdoor kunt u mogelijk aanspraak maken op extra financiële steun via de Wmo.

mantelzorgwoning kopen bouwen almere

ZorgwoningVergelijker.nl is dus de ideale partner wanneer u hulp nodig heeft bij het (laten) bouwen van uw mantelzorgwoning. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact met ZorgwoningVergelijker.nl

Indien gewenst kunnen wij u het gehele proces van het realiseren van uw zorgwoning in Almere uit handen nemen. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan bij u thuis. Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de site, bel naar 06–47907116 of mail naar [email protected]. Voor een comfortabele zorgwoning op maat in Almere gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top