skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen in Apeldoorn

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Zorgwoning kopen in Apeldoorn? Laat u adviseren door ZorgwoningVergelijker.nl!

Wilt u voor uzelf of voor een dierbare een mantelzorgwoning laten bouwen in Apeldoorn? Bij ZorgwoningVergelijker.nl kunt u terecht voor een comfortabele zorgwoning van hoge kwaliteit die speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Wij begeleiden u van begin tot eind met het realiseren van uw ideale mantelzorgwoning. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis in Apeldoorn.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Waarom een mantelzorgwoning kopen?

zorgwoningvergelijker grafisch ontwerp zorgwoning apeldoorn hout gras

Een zorgwoning is een extra bouwwerk dat u kunt laten plaatsen op uw terrein, erf of aan huis in Apeldoorn. In deze wooneenheid kan een zorgbehoevende gaan wonen. Hulpbehoevenden kunnen ouderen zijn, maar ook mensen met een handicap of een chronische ziekte. Er zitten een aantal voordelen verbonden aan het kiezen voor een zorgwoning in Apeldoorn:

 • De mantelzorger is altijd dichtbij, maar toch heeft de hulpbehoevende voldoende privacy
 • Beide huishoudens worden door de overheid als twee aparte ‘gezinnen’ gezien en dus ook afzonderlijk belast
 • Het heeft geen invloed op sociaalrechtelijke uitkeringen van zowel de hulpbehoevende als de mantelzorger

Ruim aanbod zorgwoningen te koop

Bij ZorgwoningVergelijker.nl realiseren wij zorgwoningen in alle soorten en maten voor onze klanten in Apeldoorn. Wij brengen eerst uw wensen in kaart, en verzorgen vervolgens een schets van uw toekomstige zorgwoning. Die sluit uiteraard aan bij de door u gewenste afmetingen en uw budget. Bovendien bieden wij u een terugkoopgarantie voor uw zorgwoning in Apeldoorn. Naast het kopen van een nieuwe zorgwoning is het ook mogelijk om een occasion bij ons te kopen. Ook zijn er huurmogelijkheden.

Ruin aanbod zorgwoningen te koop

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Mantelzorgwoning voor particulier of gemeente/instelling

Mantelzorgwoning voor particulier of gemeente/instelling

Niet alleen particulieren, maar ook gemeenten en instellingen uit Apeldoorn kunnen terecht bij ZorgwoningVergelijker.nl. Vanwege het ernstige tekort aan huisvesting voor mensen met een zorgvraag, bieden wij ook zorgwoningen aan voor gemeenten en instellingen. Onze zorgwoningen kunnen door hen worden ingezet als verlengde van een bestaand zorghuis of als een geheel zelfstandig hof met eventueel een ontmoetingsruimte en de mogelijkheid voor zorg en maaltijden. Wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om uw zorgwoningen in Apeldoorn voor u te plaatsen.

Vergunningvrij zorgwoning kopen in Apeldoorn

In Nederland mag u vergunningvrij een zorgwoning plaatsen op eigen terrein, bijvoorbeeld in Apeldoorn. Deze dient wel te voldoen aan een aantal regels:

 • De mantelzorgwoning dient te voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • De zorgwoning moet voldoen aan het bouwbesluit. Hierin worden eisen gesteld aan de veiligheid, gezondheid, het milieu en de isolatie van uw zorgwoning
 • De zorgwoning mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • Bij twijfel over de mantelzorgrelatie kan de gemeente een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • De mantelzorgwoning mag niet langer als woning gebruikt worden wanneer de mantelzorgrelatie wordt beëindigd
 • Alleen de begane grond van het mantelzorg chalet mag gebruikt worden als leefruimte

Alle zorgwoningen van ZorgwoningVergelijker.nl voldoen uiteraard aan deze criteria. Dus wilt u zorgeloos een zorgwoning laten bouwen in Apeldoorn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

mantelzorgwoning kopen bouwen apeldoorn

Bel vandaag voor een gratis adviesgesprek van ZorgwoningVergelijker.nl

Wilt u ons inschakelen om uw zorgwoning in Apeldoorn voor u te realiseren, of wilt u graag meer informatie? Laat dan een bericht voor ons achter via het formulier op onze contactpagina, bel naar 06–47907116 of stuur een mail naar [email protected]. Voor een zorgwoning in Apeldoorn gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top