skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen in Den Haag

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Zorgwoning realiseren in Den Haag? Kies ZorgwoningVergelijker.nl!

Wanneer u of een van uw dierbaren een zorgwoning nodig heeft in Den Haag, dan staat ZorgwoningVergelijker.nl voor u klaar om dit te realiseren. Wij leveren comfortabele, luxe zorgwoningen op maat. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, of heeft u andere vragen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

zorgwoningvergelijker grafisch ontwerp zorgwoning den haag hout gras

De voordelen van een mantelzorgwoning

Er zitten een heleboel voordelen aan verbonden wanneer u ervoor kiest om een mantelzorgwoning aan huis, in uw tuin of op uw erf in Den Haag te laten bouwen. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

 • Met een zorgwoning aan huis is de mantelzorger altijd dichtbij, maar heeft de hulpbehoevende toch voldoende privacy
 • Beide huishoudens worden door de overheid als twee aparte ‘gezinnen’ gezien en worden daarom afzonderlijk belast
 • Een zorgwoning heeft geen invloed op sociaalrechtelijke uitkeringen van zowel de hulpbehoevende als de mantelzorger

Een nieuwe zorgwoning, occasion of een mantelzorgwoning huren

Bij ZorgwoningVergelijker.nl kunt u terecht voor een nieuwe zorgwoning in Den Haag, maar ook voor een occasion of om een mantelzorgwoning te huren. Onze nieuwe zorgwoningen worden altijd volledig aangepast aan uw wensen. Hiervoor brengen we eerst uw wensen in kaart in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij u thuis. Dan maken wij een schets van uw toekomstige zorgwoning. Wij zorgen ervoor dat dit ontwerp precies aansluit bij de gewenste afmetingen en uw budget. Ook bieden wij u een terugkoopgarantie voor uw zorgwoning in Den Haag.

L woning platdak zorgwoningvergelijker mantelzorgwoning kopen den haag

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Zorgwoning voor particulieren en gemeenten/instellingen

Zorgwoning voor particulieren en gemeenten/instellingen

In Nederland is er al een flinke tijd een woningtekort voor mensen met een zorgvraag. Bij ZorgwoningVergelijker.nl bieden we daarom niet alleen zorgwoningen voor particulieren uit Den Haag, maar ook aan instellingen en gemeenten in deze regio. Onze luxe zorgwoningen kunnen door een gemeente of instelling bijvoorbeeld worden ingezet als verlengde van een bestaand zorghuis of als zelfstandige hof met eventueel een ontmoetingsruimte en de mogelijkheid voor zorg en maaltijden. Wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om uw zorgwoning in Den Haag te realiseren. Dit geldt zowel voor particulieren als voor gemeenten en instellingen.

Zorgwoning vergunningvrij plaatsen in Den Haag

U mag in Nederland zonder vergunning een zorgwoning plaatsen op uw eigen terrein, dus ook in Den Haag. Deze mantelzorgwoning moet echter wel voldoen aan een aantal criteria:

 • Alleen de begane grond van uw zorgwoning mag als leefruimte worden gebruikt
 • De mantelzorgwoning dient te voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • De zorgwoning mag door maar één huishouden worden bewoond
 • De zorgwoning moet ook voldoen aan het bouwbesluit. Hierin worden eisen gesteld aan de veiligheid, gezondheid, milieu en de isolatie van uw zorgwoning
 • Bij twijfel over de mantelzorgrelatie mag de gemeente een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • De mantelzorgwoning mag niet langer worden gebruikt als woning wanneer de mantelzorgrelatie beëindigd is

ZorgwoningVergelijker.nl zorgt er uiteraard voor dat uw zorgwoning in Den Haag voldoet aan al deze criteria, zodat u zich zorgeloos kunt richten op het mantelzorgen.

mantelzorgwoning kopen den haag zorgwoning zorgwoningvergelijker

Contact met ZorgwoningVergelijker.nl

Bij ZorgwoningVergelijker.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een zorgwoning in Den Haag wilt laten realiseren. Wilt u meer weten, of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen? Laat dan een bericht achter via het online formulier hier op de site, bel naar 06–47907116 of mail naar [email protected]. ZorgwoningVergelijker.nl staat klaar om uw zorgwoning voor u te regelen in Den Haag.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top