skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen in Gelderland

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Een mantelzorgwoning op maat regelen in Gelderland

Woont u in Gelderland en bent u voor uzelf of voor uw mantelzorger op zoek naar een mantelzorgwoning die u aan huis of in de tuin kunt laten plaatsen? Dan bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres. Wij nemen u al uw zorgen uit handen tijdens het realiseren van uw zorgwoning in Gelderland.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Waarom u kiest voor een mantelzorgwoning

mantelzorgwoning kopen gelderland zorgwoningvergelijker

Bent u hulpbehoevend of heeft u een mantelzorger? Een zorgwoning is een prettige oplossing voor beide partijen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van het plaatsen van een mantelzorgwoning op uw terrein in Gelderland:

 • Door een zorgwoning op uw eigen terrein in Gelderland te plaatsen is de mantelzorger altijd dichtbij, maar heeft de hulpbehoevende toch voldoende privacy
 • De twee huishoudens worden door de overheid gezien als twee aparte ‘gezinnen’ en worden dus ook afzonderlijk belast
 • U hoeft niet bang te zijn dat de zorgwoning invloed heeft op de sociaalrechtelijke uitkeringen van de hulpbehoevende of de mantelzorger

Ruim aanbod zorgwoningen van ZorgwoningVergelijker.nl

Bij ZorgwoningVergelijker.nl bieden wij oplossingen op maat voor iedereen die in Gelderland op zoek is naar een zorgwoning. Zo kunt u bij ons een zorgwoning kopen die wij vervolgens al binnen 10 weken geheel naar uw wensen kunnen vormgeven en plaatsen. Daarnaast kunt u zorgwoningen bij ons huren, tweedehands zorgwoningen kopen en zijn er huurkoop mogelijkheden. Zo vindt u in Gelderland altijd de perfecte zorgwoning voor uw situatie én uw budget.

zorgwoningvergelijker grafisch ontwerp zorgwoning gelderland hout gras

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Zorgwoningen voor particulieren en gemeenten/instellingen

Zorgwoningen voor particulieren en gemeente/instellingen

Naast particulieren kunnen ook gemeenten en instellingen uit Gelderland bij ons terecht. Op deze manier willen wij bijdragen aan een vermindering van het tekort aan zorgwoningen in Nederland. Een gemeente of instelling uit Gelderland kan onze zorgwoningen bijvoorbeeld inzetten als uitbreiding van een verzorgingstehuis of als zelfstandige hof. Er kunnen eventueel ook ontmoetingsplaatsen worden gerealiseerd. Wanneer wij de beschikking hebben over elektriciteit, water en een rioolaansluiting dan kunnen wij uw zorgwoning in Gelderland al voor u realiseren.

Vergunningvrije zorgwoning realiseren in Gelderland

Het is in Nederland toegestaan om vergunningvrij een zorgwoning op eigen terrein te plaatsen. Deze dient dan wel te voldoen aan de volgende criteria:

 • Wanneer de mantelzorgrelatie eindigt, mag deze niet langer als woning worden gebruikt
 • De mantelzorgwoning dient te voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • Alleen de begane grond van de zorgwoning mag gebruikt worden als leefruimte
 • Bij twijfel over uw mantelzorgrelatie kan de gemeente een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • De zorgwoning mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • De zorgwoning dient te voldoen aan het bouwbesluit

Schakelt u ZorgwoningVergelijker.nl in om uw zorgwoning in Gelderland te realiseren, dan bent u ervan verzekerd dat deze voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen. Daardoor kunt u mogelijk ook aanspraak maken op extra financiële steun van de Wmo. Ook hier helpen wij u graag bij.

mantelzorgwoning kopen bouwen gelderland

Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

Wanneer u een zorgwoning wilt laten realiseren in Gelderland, kunt dus terecht bij ZorgwoningVergelijker.nl. Wij helpen u snel aan een comfortabele zorgwoning die helemaal past bij uw wensen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via het contactformulier hier op de site, dan krijgt u zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ook bellen naar 06–47907116 of mailen naar [email protected]. Voor een luxe zorgwoning in Gelderland gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top