skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen in Heemskerk

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Comfortabele zorgwoning op maat in Heemskerk

Wilt u voor uzelf of voor een dierbare een mantelzorgwoning laten plaatsen op uw terrein in Heemskerk? Dan is ZorgwoningVergelijker.nl de partner die u zoekt. Wij begeleiden u van a tot z tijdens dit proces, zodat u zich weer kunt focussen op de mantelzorg. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek bij u in Heemskerk.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Redenen om een zorgwoning te laten plaatsen

Mantelzorgwoning-op-maat-kopen-heemskerk

Wanneer u zorgt voor iemand die hulpbehoevend is, dan kan een zorgwoning een prettige oplossing zijn voor beide partijen. Het plaatsen van een zorgwoning in Heemskerk heeft een aantal voordelen:

 • Vanwege de zorgwoning op eigen terrein is de mantelzorger altijd dichtbij, maar heeft de hulpbehoevende toch de nodige privacy
 • Beide huishoudens worden door de overheid beschouwd als twee aparte ‘gezinnen’ en worden daarom afzonderlijk belast
 • De mantelzorgwoning heeft geen invloed op eventuele sociaalrechtelijke uitkeringen van de hulpbehoevende of de mantelzorger

Een zorgwoning op maat van ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl realiseert zorgwoningen voor u op maat. Wij maken zelf het ontwerp en laten deze uitvoeren door een bouwer die u zelf uitkiest. Hierdoor past uw zorgwoning in Heemskerk dus altijd binnen uw budget, uw wensen en de afmeting van uw terrein. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor occasions, de huurkoop of het huren van een mantelzorgwoning in Heemskerk.

Mantelzorgwoning kopen heemskerk grafische bouwtekening

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Mantelzorgwoningen voor particulieren
en gemeenten/instellingen

Mantelzorgwoningen voor particulieren en gemeenten/instellingen

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor gemeenten en instellingen uit Heemskerk staat ZorgwoningVergelijker.nl klaar om zorgwoningen te realiseren. Op deze manier willen wij bijdragen aan een vermindering van het grote tekort aan zorgwoningen in Nederland. Een gemeente of instelling kan onze zorgwoningen bijvoorbeeld inzetten als uitbreiding van een verzorgingstehuis of als zelfstandige hof. In dat laatste geval kan eventueel ook een ontmoetingsruimte worden gebouwd. Wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om deze zorgwoningen in Heemskerk te plaatsen.

Vergunningvrij een mantelzorgwoning realiseren in Heemskerk

U mag in Nederland vergunningvrij een zorgwoning op uw eigen terrein plaatsen, indien deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Er mag niet langer in de zorgwoning worden gewoond wanneer de mantelzorgrelatie is beëindigd
 • Uw mantelzorgwoning dient te voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • De zorgwoning in Heemskerk mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • Bij twijfel over de mantelzorgrelatie kan de gemeente Heemskerk een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • De zorgwoning dient te voldoen aan het bouwbesluit
 • Enkel de begane grond van de zorgwoning mag gebruikt worden als daadwerkelijke leefruimte

Uiteraard zorgt ZorgwoningVergelijker.nl ervoor dat uw zorgwoning in Heemskerk voldoet aan al deze voorwaarden. Hierdoor kunt u mogelijk aanspraak maken op extra financiële steun via de Wmo.

mantelzorgwoning kopen bouwen heemskerk

Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl helpt u van begin tot eind met de bouw van uw zorgwoning in Heemskerk. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan, of heeft u andere vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de site, bel naar 06–47907116 of mail naar [email protected]. Via ZorgwoningVergelijker.nl kunt u zorgeloos en snel uw zorgwoning in Heemskerk laten realiseren.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top