skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen in Noord-Brabant

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

ZorgwoningVergelijker.nl realiseert u zorgwoning in Noord-Brabant

ZorgwoningVergelijker.nl is dé specialist die helpt aan een hoogwaardige en comfortabele zorgwoning op maat in Noord-Brabant. Wij begeleiden u van a tot z met het realiseren van de ideale mantelzorgwoning bij u op het terrein.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Een mantelzorgwoning: de ideale oplossing

Mantelzorgwoning kopen noord brabant grafische bouwtekening

Een zorgwoning aan huis in Noord-Brabant is de ideale oplossing wanneer u hulpbehoevend bent of zorgt voor iemand met een hulpbehoefte. Door een zorgwoning op uw eigen terrein te laten plaatsen door ZorgwoningVergelijker.nl is de mantelzorger namelijk altijd in de buurt, maar geniet de hulpbehoevende toch van voldoende privacy. Een ander voordeel is dat de twee huishoudens door de overheid worden beschouwd als twee losse ‘gezinnen’. Daarom worden de beide huishoudens in Noord-Brabant afzonderlijk belast. Ook heeft de zorgwoning geen invloed op de sociaalrechtelijke uitkeringen van de hulpbehoevende of de mantelzorger.

Via ZorgwoningVergelijker.nl regelt u een zorgwoning op maat

ZorgwoningVergelijker.nl biedt zorgwoningen voor iedereen in Noord-Brabant die daar behoefte aan heeft. Al binnen 10 weken kunnen wij een mantelzorgwoning op maat voor u realiseren die volledig voldoet aan uw wensen. Ook kunt u bij ons terecht voor occasions, huurkoop en het huren van een mantelzorgwoning. Zo vindt u altijd de ideale zorgwoning die past bij uw wensen én uw budget.

Model Mantelzorg zorgwoningvergelijker ontwerp mantelzorgwoning kopen noord brabant

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Zorgwoningen voor particulieren, gemeenten en instellingen

Zorgwoningen voor particulieren en gemeente/instellingen

Bij ZorgwoningVergelijker.nl kunnen zowel particulieren als instellingen en gemeenten uit Noord-Brabant terecht voor zorgwoning oplossingen op maat. Zo kan een gemeente of instelling onze zorgwoningen inzetten als verlengde van een verzorgingstehuis of als zelfstandige hof. Wij kunnen zelfs ontmoetingsplaatsen en andere voorzieningen realiseren voor de zorgwoningen! Wanneer er elektriciteit, water en een rioolaansluiting aanwezig zijn, dan kunnen wij uw zorgwoningen in Noord-Brabant voor u realiseren.

Vergunningvrij een zorgwoning laten bouwen

Wist u dat u in Nederland vergunningvrij een zorgwoning mag laten bouwen op uw eigen terrein? Deze mantelzorgwoning moet dan wel voldoen aan een aantal eisen:

 • De zorgwoning in Noord-Brabant mag niet langer als leefruimte worden gebruikt wanneer de mantelzorgperiode is afgelopen
 • Wanneer de gemeente twijfels heeft over de mantelzorgrelatie dan mag deze een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • Enkel de begane grond van de zorgwoning mag als woonruimte worden gebruikt
 • De mantelzorgwoning dient te voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • De zorgwoning mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • De zorgwoning dient te voldoen aan het bouwbesluit

Kiest u ervoor om ZorgwoningVergelijker.nl in te schakelen om uw zorgwoning in Noord-Brabant voor u te realiseren, dan wordt u volledig ontzorgd. U bent er dus ook van verzekerd dat uw zorgwoning voldoet aan alle bovengestelde eisen. Daardoor kunt u mogelijk ook aanspraak maken op extra financiële steun van de Wmo. Ook hier helpen wij u graag bij.

mantelzorgwoning kopen bouwen

Contact met ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl helpt u gemakkelijk en snel aan een comfortabele zorgwoning in Noord-Brabant. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het contactformulier hier op de site kunt u een bericht voor ons achterlaten. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar 06–47907116 of mailen naar [email protected]. Wanneer u een hoogwaardige zorgwoning nodig heeft in Noord-Brabant gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top