skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen in Zaandam

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

ZorgwoningVergelijker.nl verzorgt uw zorgwoning aan huis in Zaandam

Wanneer u in Zaandam de mantelzorger bent voor iemand met een hulpbehoefte, dan wilt u natuurlijk altijd in de buurt zijn van deze persoon voor het geval hij of zij hulp nodig heeft. Ook wilt u dat de hulpbehoevende comfortabel kan wonen in een geschikt huis. Dat kunnen wij ons bij ZorgwoningVergelijker.nl goed voorstellen. Daarom verzorgen wij comfortabele zorgwoningen op maat in Zaandam. Wij helpen u van a tot z met het realiseren van de mantelzorgwoning.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

L woning platdak zorgwoningvergelijker mantelzorgwoning kopen zaandam

De voordelen van een mantelzorgwoning

Een zorgwoning, ook wel mantelzorgwoning genoemd, aan huis in Zaandam is de ideale oplossing voor mensen met een mantelzorgrelatie. Wij vertellen u waarom:

 • Door de zorgwoning aan huis in Zaandam is de mantelzorger altijd dichtbij, maar heeft de hulpbehoevende toch de nodige privacy
 • De twee huishoudens worden door de overheid gezien als twee aparte ‘gezinnen’ en worden dus ook afzonderlijk belast
 • De mantelzorgwoning heeft geen invloed op eventuele sociaalrechtelijke uitkeringen van de hulpbehoevende of de mantelzorger

De oplossingen van ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl heeft een groot aantal oplossingen wanneer u in Zaandam op zoek bent naar een zorgwoning. Zo kunnen wij al binnen 10 weken een zorgwoning op maat voor u realiseren. Deze mantelzorgwoning is dan volledig aangepast aan uw wensen, de afmetingen van uw terrein in Zaandam én uw budget. Wilt u liever een occasion kopen, een zorgwoning huren of bent u geïnteresseerd in huurkoop? Bij ons is het allemaal mogelijk.

mantelzorgwoning kopen zaandam tuin bloemen

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Zorgwoningen voor particulieren en gemeenten/instellingen

ZorgwoningVergelijker.nl is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor gemeenten en instellingen uit Zaandam. Zo dragen wij bij aan een vermindering van het tekort aan zorgwoningen in Nederland. Door een gemeente of instelling kunnen onze zorgwoningen bijvoorbeeld worden ingezet als uitbreiding van een verzorgingstehuis of als zelfstandige hof. Eventueel kunnen er zelfs ontmoetingsruimtes worden gerealiseerd. Wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om een zorgwoning in Zaandam voor u te plaatsen.

Zorgwoningen voor particulieren en gemeenten/instellingen

Vergunningvrije zorgwoning in Zaandam

In Nederland mag u vergunningvrij een zorgwoning op uw eigen terrein plaatsen, indien deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Uw mantelzorgwoning dient te voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • De zorgwoning mag niet langer worden bewoond nadat de mantelzorgrelatie is beëindigd
 • De zorgwoning in Zaandam mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • De zorgwoning dient te voldoen aan het bouwbesluit
 • Bij twijfel over de mantelzorgrelatie kan uw gemeente een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • Alleen de begane grond van de zorgwoning mag gebruikt worden als leefruimte

Wanneer u ZorgwoningVergelijker.nl inschakelt om uw zorgwoning in Zaandam voor u te realiseren, dan weet u zeker dat deze voldoet aan alle bovenstaande eisen. Hierdoor kunt u mogelijk aanspraak maken op extra financiële steun via de Wmo.

mantelzorgwoning kopen bouwen zaandam

Meer informatie? Neem contact met ons op!

ZorgwoningVergelijker.nl is dé specialist waar u terecht kunt om uw zorgwoning te laten bouwen in Zaandam. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of heeft u andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag. Laat een bericht voor ons achter via het contactformulier hier op de site, bel naar 06–47907116 of mail naar [email protected]. ZorgwoningVergelijker.nl realiseert snel uw comfortabele zorgwoning in Zaandam.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top