skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen in Zwolle

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Zorgwoning in Zwolle? Schakel ZorgwoningVergelijker.nl in!

Wanneer u een zorgwoning wilt laten bouwen in Zwolle, dan merkt u al snel dat dat geen gemakkelijk proces is. Gelukkig staat ZorgwoningVergelijker.nl voor u klaar om een comfortabele zorgwoning op maat voor u te realiseren. Wij begeleiden u van begin tot eind met het realiseren van uw ideale mantelzorgwoning. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of heeft u andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Redenen om een mantelzorgwoning te kopen

montelzorgwoning kopen zwolle aan het water voordelen

Een zorgwoning is de ideale oplossing voor mensen met een mantelzorgrelatie. U kunt de zorgwoning plaatsen op uw erf, in uw tuin of aan huis in Zwolle. Op deze manier is de mantelzorger altijd dichtbij, maar heeft de hulpbehoevende toch voldoende privacy. Er zitten meer voordelen verbonden aan het plaatsen van een mantelzorgwoning:

 • Beide huishoudens worden door de overheid als twee aparte ‘gezinnen’ gezien en worden daarom afzonderlijk belast
 • Het heeft geen invloed op sociaalrechtelijke uitkeringen van zowel de hulpbehoevende als de mantelzorger

Het ruime aanbod zorgwoningen van ZorgwoningVergelijker.nl

Wij bieden een groot aanbod aan verschillende zorgwoningen voor onze klanten in Zwolle. Deze zorgwoningen worden altijd volledig aangepast aan uw wensen. Hiervoor brengen we eerst uw wensen in kaart, en verzorgen we vervolgens een schets van uw toekomstige zorgwoning. Natuurlijk sluit dit ontwerp precies aan bij de door u gewenste afmetingen en uw budget.

Ook bieden wij u een terugkoopgarantie voor uw zorgwoning in Zwolle. Naast nieuwe zorgwoningen verkopen wij ook occasions en zijn er huurmogelijkheden.

mantelzorgwoning kopen zwolle zorgwoning zorgwoningvergelijker

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Mantelzorgwoning voor particulier of gemeente/instelling

Mantelzorgwoning voor particulier of gemeente/instelling

Helaas is er een ernstig woningtekort voor hulpbehoevende mensen in Nederland. Daarom bieden we bij ZorgwoningVergelijker.nl niet alleen zorgwoningen aan particulieren, maar ook aan gemeenten en instellingen uit de regio Zwolle. Onze zorgwoningen kunnen door een gemeente of instelling bijvoorbeeld worden ingezet als verlengde van een bestaand zorghuis of als zelfstandige hof met eventueel een ontmoetingsruimte en de mogelijkheid voor zorg en maaltijden. Wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om deze zorgwoningen in Zwolle te plaatsen, zowel voor particulieren als voor gemeenten en instellingen.

Vergunningvrij een zorgwoning kopen in Zwolle

Het is in Nederland mogelijk om zonder vergunning een zorgwoning op eigen terrein te plaatsen, bijvoorbeeld in Zwolle. Deze mantelzorgwoning moet dan wel voldoen aan een aantal criteria:

 • De mantelzorgwoning dient te voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • De zorgwoning moet ook voldoen aan het bouwbesluit. Hierin worden eisen gesteld aan de veiligheid, gezondheid, milieu en de isolatie van uw zorgwoning
 • De zorgwoning mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • Bij twijfel over de mantelzorgrelatie kan de gemeente een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • De mantelzorgwoning mag niet langer als woning gebruikt worden wanneer de mantelzorgrelatie wordt beëindigd
 • Alleen de begane grond van de zorgwoning mag worden gebruikt als leefruimte

Wanneer u een zorgwoning laat realiseren door ZorgwoningVergelijker.nl, dan zorgen wij uiteraard dat deze voldoet aan alle gestelde criteria.

mantelzorgwoning kopen zeeland zorgwoning bouwen

Gratis adviesgesprek van ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl staat voor u klaar om u tijdens het gehele proces van het bouwen van uw zorgwoning in Zwolle persoonlijk te begeleiden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kunt u doen door een bericht achter te laten via het online contactformulier, te bellen naar 06–47907116 of te mailen naar [email protected]. Voor een comfortabele zorgwoning in Zwolle bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top