skip to Main Content

Mantelzorgwoning kopen

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Mantelzorgwoning kopen? Kies ZorgwoningVergelijker.nl

Wilt u voor uzelf of voor een dierbare een geschikte mantelzorgwoning kopen? Bij ZorgwoningVergelijker.nl weten wij dat dat erg lastig kan zijn. Wij helpen u daarom graag om de perfecte woonoplossing te vinden in de tuin, op het erf of aan huis. Zo leveren wij binnen de kortste keren een zorgwoning die helemaal past bij uw wensen, uw budget en uw zorgbehoeften. Voor het kopen van een mantelzorgwoning op maat of zelfs een prefab mantelzorgwoning gaat u dus naar ZorgwoningVergelijker.nl.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Zorgwoning kopen bij ZorgwoningVergelijker.nl

Wanneer u een zorgwoning wilt kopen, kunt u kiezen uit een heleboel bedrijven die deze voor u kunnen leveren. Ook kunt u kiezen voor een vrijstaande mantelzorgwoning, zorgchalet, zorgunit of aanbouw bij ons. Wij vertellen u graag waarom u uw zorgwoning het beste kunt kopen bij ZorgwoningVergelijker.nl:

 • Wij begeleiden uw gehele traject van A tot Z
 • Wij bouwen altijd binnen uw budget
 • Wij hanteren een zeer snelle levertijd van 8 tot 10 weken
 • Ook huur en huurkoop is bij ons mogelijk
 • Wij bieden persoonlijke service. Belt u ons? Dan spreekt u direct met uw vaste contactpersoon
 • Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Wij bieden een terugkoopgarantie voor uw zorgwoning

mantelzorgwoning kopen

Kortom: wanneer u een zorgwoning wilt kopen, bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie over het kopen van een mantelzorgwoning? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Mantelzorgwoning kopen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Persoonlijke begeleiding bij kopen mantelzorgwoning

Bij ZorgwoningVergelijker.nl gaan wij graag een stapje verder voor onze klanten die een zorgwoning willen kopen. Wij begeleiden het gehele traject van begin tot eind.

Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen/tekenen van de zorgwoning, de situatie ter plaatse bekijken, offertes aanvragen bij verschillende partijen, het begeleiden van het vergunningstraject, indien nodig contact opnemen met de gemeente, mee gaan naar de gemeente, extra financiële steun aanvragen bij Wmo, het transport en het plaatsen van de zorgwoning, grondwerkzaamheden en het aansluiten van de nutsvoorziening. Dus wat u ook nodig heeft voor het kopen van uw zorgwoning: wij staan voor u klaar om u te helpen!

advies mantelzorgwoning kopen

zorgwoningen voor ouderen in verschillende uitvoeringen zorgwoningvergelijker.nl

Een zorgwoning voor iedereen

ZorgwoningVergelijker.nl is er voor iedereen die een zorgwoning wil aanschaffen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Ouderen
 • Mensen met beperkingen
 • Chronisch zieke mensen
 • Particulieren
 • Zorginstellingen
 • Gemeenten

Mantelzorgwoning kopen als particulier

Een zorgwoning is een praktische oplossing wanneer u, of een van uw dierbaren, wat hulp nodig heeft, maar toch redelijk zelfstandig functioneert. Zo is de mantelzorger altijd in de buurt, maar heeft de hulpbehoevende toch privacy. De zorgwoningen van ZorgwoningVergelijker.nl voldoen aan het bouwbesluit en worden helemaal vormgegeven op basis van uw wensen en behoeften. U kunt de woning geheel naar uw eigen smaak inrichten, of ervoor kiezen om deze door ons te laten inrichten. Wij hebben al vele jaren ervaring met het inrichten van zorgwoningen door heel Nederland. Zo kunt u bij ons terecht voor vloeren, raamdecoratie, zonwering, horren, meubilair en verlichting in diverse stijlen. Dus bent u van plan om binnenkort een zorgwoning te kopen? Laat u dan helpen door ZorgwoningVergelijker.nl.

Zorgwoningen voor gemeenten en instellingen

Niet alleen particulieren, maar ook gemeenten en instellingen die zorgwoningen willen aanschaffen kunnen terecht bij ZorgwoningVergelijker.nl. Er is helaas een ernstig tekort aan huisvesting voor mensen met een zorgvraag in Nederland, daarom willen wij ook graag zorgwoningen bieden aan gemeenten en instellingen. Zo kunt u onze zorgwoningen inzetten als verlengde van een bestaand zorgtehuis of u kunt een geheel zelfstandige hof met eventueel een ontmoetingsruimte en de mogelijkheid voor zorg en maaltijden door ons laten realiseren. Al onze zorgwoningen voldoen aan het bouwbesluit en wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om uw zorgwoningen voor u te plaatsen. Dus wilt u als gemeente of instelling graag één of meerdere zorgwoningen kopen? Ook dan gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

Contact opnemen met ZorgwoningVergelijker.nl

Heeft u nog vragen over het kopen van een zorgwoning, of wilt u meer informatie over de diensten van ZorgwoningVergelijker.nl? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden al uw vragen. Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het online contactformulier hier op de site, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Zorgwoningvergelijker.nl is de ideale partner wanneer u hulp kunt gebruiken bij het kopen van uw zorgwoning!

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top