skip to Main Content

Aanbouw / Zorgwoning aan huis

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

ZorgwoningVergelijker.nl helpt u met een mantelzorgwoning aan huis of aanbouw

Een mantelzorgwoning is een woning waar een hulpbehoevende in kan wonen. Deze mantelzorgwoning kan vrijstaand zijn, bijvoorbeeld in uw tuin, maar kan ook worden gerealiseerd als aanbouw aan een bestaand huis of pand. Bij aanbouw kunt u denken aan het realiseren van een aparte badkamer en/of slaapkamer bij uw bestaande woning. ZorgwoningVergelijker.nl is er voor iedereen die behoefte heeft aan een zorgwoning aan huis. Wij ondersteunen u tijdens het gehele proces van de bouw van uw mantelzorgwoning of aanbouw. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Aanbouw op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

Voorbeeld Zorgwoning aanbouw

Een zorgwoning hoeft niet een compleet vrijstaand gebouw te zijn, maar kan ook in de vorm van een aanbouw bij uw bestaande woning. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een aparte badkamer en/of slaapkamer toevoegen aan uw woning. Hieronder ziet u een voorbeeld hoe dat eruit kan zien.

Zorgwoning aan huis bouwen of aanbouw

Een zorgwoning aan huis, vrijstaand of aanbouw, is de ideale oplossing voor mensen met een mantelzorgrelatie. Zo is de mantelzorger namelijk altijd dichtbij, terwijl de hulpbehoevende toch voldoende privacy heeft. Wanneer u door ZorgwoningVergelijker.nl een zorgwoning aan huis laat realiseren, gaan wij als volgt te werk:

  • Eerst komen wij bij u langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek bij u thuis. Wij bespreken dan uw wensen, de mogelijkheden en de eventuele tijdsdruk
  • Dan bekijken we de situatie ter plaatse op uw terrein (bijvoorbeeld in uw tuin of op uw erf) nog eens goed en u ontvangt een eerste schets van uw gewenste zorgwoning of aanbouw
  • Vervolgens bemiddelen wij voor u bij verschillende aannemers en vragen meerdere offertes aan, zodat u in alle rust een selectie kunt maken
  • Eventueel kunnen wij u ook helpen met een plan waarmee u naar de gemeente kunt voor toestemming en vergunningen
  • De leverancier bouwt vervolgens uw zorgwoning
  • Ten slotte verzorgen wij het transport, de plaatsing in uw tuin, aan uw woning of ergens anders op uw eigen terrein en de aansluiting van uw zorgwoning of aanbouw

zorgwoning aan huis bouwen zorgwoningvergelijker.nl

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

Contact met ZorgwoningVergelijker.nl voor aanbouw

ZorgwoningVergelijker.nl is dé partner die u zoekt om u te ondersteunen bij de bouw van uw zorgwoning aan huis of het realiseren van een aanbouw. Wilt u hier meer over weten, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons via het contactformulier hier op de site gemakkelijk een bericht sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06–47907116 of stuur een mail naar: [email protected]. Voor persoonlijke begeleiding bij het bouwen van een zorgwoning aan huis gaat u naar ZorgwoningVergelijker.nl.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top