skip to Main Content

Zorgwoning kopen in Zeeland

 • Gratis adviesgesprek bij u thuis
 • Persoonlijk contact
 • Binnen 8-10 weken geleverd
 • Volledige ontzorging

Bij ZorgwoningVergelijker.nl koopt u uw zorgwoning op maat

Heeft u een comfortabele zorgwoning nodig om op uw terrein in Zeeland te plaatsen? Dan bent u bij ZorgwoningVergelijker.nl aan het juiste adres. Wij begeleiden u van begin tot eind met de realisatie van uw mantelzorgwoning op maat in Zeeland.

Snelle service

Wij werken op meerdere bouwlocaties waardoor wij snelle levertijden hanteren. Wij kunnen binnen 8 – 10 weken leveren

Persoonlijk contact

Bij ons geen belmenu, u spreekt altijd direct met uw vaste contactpersoon. Wij denken graag persoonlijk met u mee.

Zorgwoning op maat

Prikkel-arm, geheel drempelloos, tweede slaapkamer, elektrische schuifdeuren, energie neutraal of een extra berging? Wij leveren de zorgwoning die u wenst.

Hoe werkt het?

In 5 stappen naar uw ideale zorgwoning

Zoekt u een zorgwoning, zorgunit of aanbouw voor uzelf, uw kind, ouder(s) of een ander familielid of vriend, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om uw behoeften en wensen te bespreken en u te informeren over de diverse mogelijkheden. Ter plaatse kunnen we u ook aan de hand van de situatie informeren en adviseren over wet- en regelgeving voor het plaatsen van een al dan niet vergunningsvrije zorgwoning.

Na een plattegrond met u te hebben gemaakt naar uw wensen en behoeften, ontvangt u hiervoor een of meerdere prijsindicaties. Hierbij houden we rekening met uw budget en of u wilt huren, huur/kopen of kopen, nieuw of bestaand, maar ook binnen welk termijn. Ook kunnen wij u eventueel meenemen naar een bouwlocatie om een zorgwoning in aanbouw te bekijken.

Vervolgens worden voor de zorgwoning/-unit de plattegrond, bouwtekening en bestek uitgewerkt en kunt u eventueel kiezen welke afwerkingsmaterialen, vloer, keuken en sanitair u wilt. Wanneer u helemaal tevreden bent met de definitieve prijsspecificatie en offerte, kunt u deze ondertekenen en wordt de woning/unit in de planning gezet bij de betreffende bouwlocatie.

Wij helpen u, indien gewenst, met de eventuele nodige vergunning en kunnen contact opnemen met uw gemeente. Er zal ook iemand bij u komen kijken voor de nodige aansluitingen op nutsvoorzieningen vanuit de hoofdwoning en voor het voor te bereiden grondwerk.

De bouw van de woning kan beginnen. Als u dat wilt, mag u natuurlijk altijd komen kijken naar de bouwvorderingen. Wij zorgen dat de bouw van a tot z goed verloopt en dat de woning op transport gaat zodra deze klaar is. Ter plaatse zal de woning/unit geïnstalleerd en aangesloten worden zodat u snel uw zorgwoning/unit kunt betrekken.

zorgwoning kopen bouwen wit zorgwoningvergelijker zeeland

Zorgoplossingen op maat

Wanneer u ervoor kiest om door ZorgwoningVergelijker.nl een zorgwoning op uw terrein in Zeeland te laten plaatsen, dan profiteert u direct van een aantal voordelen. Zo is de mantelzorger altijd in de buurt wanneer u gebruik maakt van een mantelzorgwoning, maar heeft de hulpbehoevende toch meer dan voldoende privacy. Bovendien heeft een zorgwoning als voordeel dat de beide huishoudens door de overheid worden beschouwd als losse gezinnen. Daardoor worden ze afzonderlijk belast en heeft de zorgwoning bovendien geen invloed op eventuele sociaalrechtelijke uitkeringen.

Een zorgwoning kopen of huren bij ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl kan al binnen 10 weken een zorgwoning realiseren en plaatsen op uw terrein in Zeeland. U kunt bij ons een zorgwoning op maat laten maken en volgens uw wensen laten vormgeven, maar wij bieden ook huur en huurkoop mogelijkheden. Bovendien verkopen wij ook occasions. Wanneer u ons inschakelt dan vinden wij dus altijd de ideale zorgwoning die past bij uw wensen én uw budget.

zorgwoningvergelijker mantelzorgwoning zorgwoning bouwen kopen bouwplaats zeeland

Mantelzorgwoning laten bouwen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij ZorgwoningVergelijker.nl

ZorgwoningVergelijker.nl is er voor particulieren, gemeenten en instellingen

ZorgwoningVergelijker is er voor particulieren, gemeente en instellingen

Bij ZorgwoningVergelijker.nl zijn wij gespecialiseerd in het realiseren van zorgwoningen voor zowel particulieren, gemeenten en instellingen. Een gemeente of instelling in Zeeland kan onze zorgwoningen bijvoorbeeld inzetten als verlengde van een bestaand verzorgingshuis, of juist als zelfstandige hof. Er kunnen dan ook ontmoetingsplaatsen en eventuele andere voorzieningen worden geplaatst. Wij hebben enkel elektriciteit, water en een rioolaansluiting nodig om uw zorgwoning in Zeeland voor u te realiseren.

Criteria om een zorgwoning te bouwen

In Nederland mag u zonder vergunning een zorgwoning plaatsen op uw eigen terrein. Het is wel belangrijk dat deze dan voldoet aan de volgende criteria:

 • De zorgwoning dient te voldoen aan het bouwbesluit
 • De zorgwoning in Zeeland mag door maximaal één huishouden worden bewoond
 • De mantelzorgwoning dient te voldoen aan de algemene voorwaarden voor bijbehorende bouwwerken
 • U mag de zorgwoning niet langer als leefruimte gebruiken wanneer de mantelzorg periode is afgelopen
 • Wanneer de gemeente twijfels heeft over de mantelzorg relatie dan mag deze een medische verklaring opvragen bij een arts of wijkverpleegkundige
 • U mag alleen de begane grond van de zorgwoning als leefruimte gebruiken

ZorgwoningVergelijker.nl zorgt er altijd voor dat alle zorgwoningen die wij leveren voldoen aan alle bovenstaande criteria. Daardoor is het mogelijk dat u aanspraak kunt maken op extra financiële steun van de Wmo. Ook hier helpen wij u graag bij.

mantelzorgwoning kopen zeeland zorgwoning bouwen

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het realiseren van een zorgwoning in Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar 06–47907116 of mailen naar [email protected]. Wanneer u een zorgwoning nodig heeft in Zeeland dan schakelt u ZorgwoningVergelijker.nl in.

VRIJBLIJVENDE BROCHURE
OF OFFERTE AANVRAGEN

  JA, IK WIL GRAAG EEN VRIJBLIJVEND
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN

   Back To Top